4 Fighters att följa efter UFC Fight Night 127

✅Vilka framtida sjärnor bör du följa efter helgens gala? ✅Hitta sociala medier för dessa strålande talanger

Med ett större antal MMA-galor och fighters än någonsin kan det ibland vara svårt att hålla koll på alla blivande stjärnor, dolda supertalanger eller helt enkelt mindre kända fighters som förtjänar extra uppmärksamhet. Som tur är finns MMAnytt för att belysa ett antal fighters som är värda att följa, om ni inte redan gör det, efter deras senaste prestationer. UFC 222 står i fokus i detta första inslag, dela gärna med dig av vem du fått upp ögonen för.

Danny Henry

Danny Henry. Foto via Extreme Fighting Championship

  • Twitter: @DannyHenryMMA
  • Instagram: @dannyhenrymma
  • Facebook-sida: Danny Henry MMA

Skotten Danny “The Hatchet” Henry (12-2) har nu vunnit två raka matcher i UFC och det har skett mot framgångsrika strikers som svenske Daniel Teymur och debutanten Hakeem Dawodu, som Henry avslutade i den första ronden. Nu sitter han på en fem matcher lång vinstsvit och har avslutat alla utom två av sina vinster, han lär boks mot en mer erfaren motståndare härnäst och fortsätter Henry att imponera lär det inte dröja länge till förrän vi ser honom på ett huvudkort.

Charles Byrd

  • Twitter: @dynamitebyrd170
  • Instagram: @dynamitebyrd170

UFC-debutanten Charles Byrd (10-4) levde upp till förväntningarna och radade upp sitt fjärde raka avslut och tredje via submission. Han låste ut BAMMA-mästaren John Phillips redan i den första ronden och denna doldis kan mycket väl bli en kraft att räkna med i mellanviktsdivisionen. Han har förvisso fortfarande mycket att bevisa, många undrar hur han skulle klara sig mot mer rutinerade och erfarna fighters som redan etablerat sig i UFC, oavsett kommer det bli ett nöje att få svar på de frågorna.

Leon Edwards

Leon Edwards tycker att landsmannen Darren Till är en “luffare”. Foto: Mazdak Cavian

Den som gjorde störst intryck i sitt tacktal efter seger va definitivt Leon Edwards (15-3), som utmanade den topprankade landsmannen Darren Till efter sin seger. Edwards har lyckats rada upp fem raka segrar i UFCs welterviktsdivision, och han har i stort sett gjort det i tystnad. Nu har han hörts och setts ordentligt, det är osannolikt att han möter Till i Liverpool, men han har utan tvekan gjort sig förtjänt av en topp 15-rankad motståndare, och han är en fighter värd att lägga på minnet.

Alexander Volkov

Alexander Volkov – Foto by Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Galans största vinnare var utan tvekan den enorma ryssen Alexander Volkov (30-6), som lyckades chocka världen genom att knocka den segertippade forne UFC-mästaren Fabricio Werdum. Volkov är obesegrad i sina sex senaste matcher, varav fyra ägt rum i UFC, och blir faktiskt bara bättre och bättre. Sedan sin UFC-debut mot Timothy Johnson har Volkov förbättrats för varje match som gått och även om hans form var bra efter knockoutsegern över Stefan Struve så var det ytterst få som förväntade sig en sådan här prestation. Nu kommer Volkov ta plats bland de fem bästa i divisionen och en framtida titelchans lär lura runt hörnet om Volkov får in ytterligare en eller två segrar, om ni inte följde honom innan så är det nu dags.

 

Kategorier
ExklusivtSenaste NyttUFC Fight Night 127

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...