4 fighters att följa efter UFC Fight Night 128

✅Vilka framtida stjärnor bör du följa efter helgens gala? ✅Hitta sociala medier för dessa strålande talanger

Med ett större antal MMA-galor och fighters än någonsin kan det ibland vara svårt att hålla koll på alla blivande stjärnor, dolda supertalanger eller helt enkelt mindre kända fighters som förtjänar extra uppmärksamhet. Som tur är finns MMAnytt för att belysa ett antal fighters som är värda att följa, om ni inte redan gör det, efter deras senaste prestationer. UFC Fight Night 128 står i fokus i detta första inslag, dela gärna med dig av vem du fått upp ögonen för.

Siyar Bahadurzada

Siyar Bahadurzada – Foto: Sebastian Vendel-Martinez/ MMAnytt

“The Great” Siyar Bahadurzada är tillbaka! Efter mer än två års frånvaro mellan december 2013 och mars 2016 återvände Bahadurzada med en seger över Brandon Thatch, och efter helgens knockoutvinst mot Luan Chagas sitter afghanen nu på en tre matcher lång segersvit. Vi bör alla räkna med en match mot en betydligt högre rankad motståndare härnäst.

 

Dan Hooker

Likt ovanstående fighter har nu lättviktaren Dan Hooker tre raka segrar i UFC – Alla via avslut. Han utmanade Paul Felder efter in seger, och det är helt rätt av honom att sikta mot en rankad motståndare. Med segrar över veteraner som Ross Pearson och Jim Miller bör fansen följa Hooker och se fram emot nästkommande utmaning i oktagonen.

David Branch

Foto via WSOF

Den återvändande veteranen David Branch skrällde med en fin knockoutseger över den explosiva brassen Thiago Santos och kan nu fastställa sin plats i divisionens topp. Den tidigare tvåfaldige WSoF-mästaren har endast förlorat en match utav sina tretton senaste, och lär bli matchad mot ett ännu större namn härnäst.

  • Twitter: @DavidcBranchMMA
  • Instagram: @davidbranch32

Kevin Lee

Det råder inget tvivel om det, Kevin Lee gjorde nästan helt rätt mot den topprankade strikern Edson Barboza, och fick till ett (något ljummet) avslut i den femte ronden. Med vinster i fem utav sina sex senaste matcher är det lätt att förstå Lees önskemål om titelchans, och även om han inte får nästa match mot Khabib Nurmagomedov blir det ett nöje att följa amerikanen i sin jakt på guldet.

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara