Ashah Tafari (vänster) och Johan Taliercio (höger). Foto: Stefan Romare-MMAnytt / Fight Club Rush

Efter succén: Ashah & Johan kommenterar storgalan FCR 5!

✅ Största MMA-galan någonsin i Västerås! ✅ MMAnytt-duon klara för nytt uppdrag som kommentatorer! ✅ Arrangören: "Vill jobba med entusiastiska människor"

MMA-organisationen Fight Club Rush kommer den 31 augusti hålla sin största gala någonsin i Bombardier Arena, Västerås. Nu står det klart att Ashah Tafari och Johan Taliercio blir de som kommenterar pay-per-view-sändningen på FCR 5.

Ashah och Johan, som är rutinerade journalister och podcasters här på MMAnytt, debuterade som MMA-kommentatorer på Galan – Lord of the Cage i våras. Duon fick då mycket god respons från flera håll och nu är det alltså dags för nästa uppdrag.

FCR 5 arrangeras av Västerås Fight Club i samarbete med Ostrogonac Productions. Galan kommer ha med några av Sveriges hetaste talanger – både i professionell MMA och A-klass. I huvudmatcher väntas vi se stjärnorna Robin Roos och Andreas Gustafsson Berg.


LÄS MER: Biljetter släppta till Fight Club Rush 5 – se heta MMA-talanger i Västerås!


Ashah Tafari:

– Jag har länge tänkt att jag skulle kunna kommentera MMA minst lika bra som någon annan och i våras fick jag chansen att visa det ihop med Johan. Att guida tittarna genom all action och få möjligheten att dela med mig av min entusiasm för sporten var bland det bästa jag någonsin gjort och det kändes otroligt rätt. Jag känner att både jag och Johan har en unik kemi samtidigt som vi verkligen älskar MMA. Nu har vi stora mål som kommentatorsduo – vi siktar mot stjärnorna och att få förtroendet av Fight Club Rush är jag mycket tacksam för. Det här är en organisation som är på ständig uppgång, nu expanderar de ytterligare och att debutera som FCR-kommentator på deras största gala hittills känns klockrent.

Johan Taliercio:

– Det ska bli riktigt kul att kommentera för FCR, som gång på gång har visat att man är bland de bästa i branschen när det kommer till Svensk MMA på både proffs- och amatörnivå. Den senaste galan höll riktigt bra klass och det lovar väldigt gott inför galan i augusti. Flera av Sveriges mest spännande talanger kommer att få chansen att visa upp sig, och det blir otroligt roligt att få representera MMAnytt i Bombardier Arena när det är dags.

Zlatko Ostrogonac, FCR-arrangör:

– Vi kommer ha ett riktigt bra matchkort med flera fighters av toppkvalitet. Vi har en hel del fighters från landslaget, mästerskapsmedaljörer som gått över till proffs och vi försöker alltid matcha Sveriges bästa mot varandra. När det kommer till själva sändningen så blir det den bästa hittills. Nu kommer det bli riktigt bra kvalitet på streamen så att tittarna får en grym upplevelse. Anledningen till att vi valde Ashah och Johan från MMAnytt som kommentatorer är för att vi vill jobba med entusiastiska människor som brinner för kampsport och som går ner på djupet i sitt arbete – vilket vi anser att de gör. Vi tyckte att både Ashah och Johan kommenterade riktigt bra senast och tänkte att det var en suverän idé att börja samarbete med dem inför vår största gala hittills.

Köp din PPV till Fight Club Rush 5 här för endast 99 kr!

Den här artikeln publicerades först på MMAnytt.se den 12 juni klockan 21.15.

Kategorier
ExklusivtFight Club RushSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara