Bas Rutten och Mauro Ranallo startar ny podcast tillsammans

I ett meddelande på sin egen Facebooksida släpper Bas Rutten nyheten om att han och Mauro Ranallo kommer att starta en ny podcast tillsammans. Startdatumet blir den 17 januari, för övrigt exakt samma dag som Ranallo börjar sitt nya jobb som kommentator hos WWE.

MMA-världen blir en podcast rikare i början av nästa år när herrar Bas Rutten och Mauro Ranallo drar igång sin nya webbaserade radio. Det är i en uppdatering på sin egen Facebooksida som Rutten släpper nyheten om den nya podcasten, som av allt att döma kommer att heta “Rutten & Ranallo”. Den förre tungviktsmästaren Rutten berättar att premiären av den nya podcasten kommer att gå av stapeln samma dag som Ranallo börjar på sitt nya jobb hos WWE, som kommentator för TV-showen SmackDown.

Det är två ärrade TV-profiler som nu gör gemensam sak genom att starta en ny podcast. Ranallo är som sagt en mycket erfaren sportkommentator och Rutten är inte mycket sämre då han efter sin minst sagt framgångsrika karriär som MMA-fighter har etablerat sig som kommentator för bland annat de amerikanska TV-sändningarna från Pride och som team coach i International Fight Leauge.

De två mediaprofilerna får uppenbarligen en flygande start på sin podcast då man låter meddela att premiärprogrammet den 17 januari kommer att gästas av “en mycket inspirerande person”. Vem det handlar om får vi av naturliga skäl inte veta. Inte än i vart fall. Man kan redan nu följa Ruttens och Ranallos förehavanden på sociala medier via hashtaggen #rutten_ranallo.

“Very proud to present that @MauroRanallo and myself are going to start podcast on January 7th.
Mauro will also do his WWE debut for WWE SmackDown on USA Network that same day!
The name of the New Podcast? “Rutten and Ranallo”, we have an inspiring first guest!
You can follow us if you like @rutten_ranallo.
More info will follow
GS&PO!”

Kategorier
ExklusivtSenaste NyttUnderhållningZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara