Eddie Alvarez är den nya lättviktsmästaren

Eddie Alvarez stoppar Rafael Dos Anjos i den första ronden

Matchen inleds med att båda fighters mäter distansen. Rafael Dos Anjos är den som pressar framåt. Eddie Alvarez går på en nedtagning som ser ut att lyckas men Dos Anjos kopplar en giljotin och Alvarez tar sig upp stående igen. Dos Anjos försöker med en egen nedtagning men misslyckas. Alvarez landar en hård högerkrok och Dos Anjos är märkbärt skadad. Alvarez landar flera hårda smällar och Dos Anjos vinglar runt i buren. Alvarez fösöker med ett flygande knä men landar på backen med Dos Anjos över sig. Dos Anjos är fortfarande snurrig och klarar inte av att ha någon kontroll på backen så Alvarez vänder på situationen. Dos Anjos står lutad mot burväggen och efter att ha tagit emot flera tunga smällar väljer domaren att avbryta matchen.

Vinnare: Eddie Alvarez besegrar Rafael Dos Anjos i den första ronden och blir den nya lättviktsmästaren.

Kategorier
Eddie AlvarezExklusivtRafael Dos AnjosSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
10 Kommentarer
 • Timpppa
  8 July 2016 at 06:20

  Vaknade lagom till Lewis vs Nelson som var grym. Vilken haka han har Nelson!! Sen det här…..känns som den här helgen blir extra bra med extra allt ?

  • Val Venis
   8 July 2016 at 07:50

   Grym? Den fighten var ju rena rama sömnpillret. Hur fasen fick dom Lewis som segrare är för mig ett mysterium.

   • Timpppa
    8 July 2016 at 08:58

    51-4 till Lewis i significant strikes enligt statistiken om jag inte såg fel. Men visst Nelson hade väl 7 nedtagningar men gjorde inte så mycket under dessa.

    • Yourston
     8 July 2016 at 11:30

     Han gjorde ingenting alls och fegade genom att försöka vinna genom att kramas. Helt rätt beslut vad jag såg (spolade fram lite då jag blev så uttråkad;-).

   • Mike_Maniac
    8 July 2016 at 10:00

    Alla uppskattar mma på olika sätt, men tycker likt timpppa att fighten var riktigt grym! Visst fanns det slöa perioder där Nelson mest låg på utan att göra så mkt, men herrejäklar vilka dundrande träffar (slag/sparkar/knä) Lewis fick in ibland alltså! :)

 • p.MAX9999999
  8 July 2016 at 06:29

  Kan ju så klart vara en tillfällighet. Men ett år efter USADA börja testa så simsalabim; nu finns det inga Brassar med bälte ;)

  • Val Venis
   8 July 2016 at 07:49

   Tänkte exakt samma, Dos Anjos såg inte alls lika rippad ut som han gjorde mot tex Cerrone.

 • Yourston
  8 July 2016 at 11:29

  Sjukt oförtjänt även om jag gillar Alvares. Han blev helt utklassad fram tills hans höger slank igenom RDS guard. Men om detta kan få RDS att träna och blir ännu mer dominant, så varför inte.

 • Fornacite
  8 July 2016 at 11:44

  Wow….. Alvarez är en våldsam jäkel =D

  • Henrik Söderström
   8 July 2016 at 06:41

   Hah, tydligen! Annars är man ju mer van att se honom stå och hålla någon mot buren

  Svara