Exklusiv intervju med Anders Ohlsson och Christer Ringblom

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Exklusiv intervju med förbundskaptenen och huvudtränaren för MMA-landslaget

Förra helgen var MMAnytt på plats på Bosön i Stockholm för att ta tempen på MMA-landslaget under deras uppladdning inför amatör-EM i MMA i Rumänien den 17:e juni.

På plats var som vanligt landslagstränaren Anders Ohlsson och förbundskaptenen Christer Ringblom – som var där för att överse helgens aktiviteter och analysera truppen.

MMAnytt passade på att ta ett snack med Anders och Christer om hur formkurvorna ser ut, Serdar Altas och Tobias Harilas stundande proffs-debuter, matchen mellan Cornelia Holm och Malin Hermansson, uppdatering kring Christers dotter Gabriella Ringblom som skadade ögonen i sin proffsdebut och mycket mer!

I intervjun finns det även träningsklipp på de fighters vars intervjuer blev korrupta eller försvann. Ber om ursäkt för det!

Se hela avsnittet i videorutan nedan!

Exklusiv intervju med Anders Ohlsson och Christer Ringblom

Landslagstränaren Anders Taxi Ohlsson och förbundskaptenen Christer Ringblom var på plats för att överse MMA-landslagets uppladdning inför amatör-EM i Rumänien i Juni.I en exklusiv intervju med MMAnytt pratar de om resultaten, hur framtiden ser ut, Cornelia Holm mot Malin 'The Herminator' Hermansson med mera!

Publicerat av MMAnytt.se den 28 april 2018

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...