EXKLUSIVT: Damir Hadzovic varnar Renato Moicano – inför helgens möte

✔ "Jag är inte som de där småkillarna...." ✔ MMAnytt tar ett snack med "The Bosnian Bomber" inför UFC Brasilia

Den 14 mars kommer UFC Fight Night: Lee vs. Oliveira (även kallad UFC Fight Night 170) att gå av stapeln i Brasiliens huvudstad Brasília och på huvudkortet finner vi den dansk-bosniska toppfightern Damir Hadžovic. “The Bosnian Bomber” kommer att gå karriärens största match då han välkomnar den #7-rankade fjäderviktaren Renato Moicano till lättviktsklassen.

Båda fighters står i ett viktigt vägskäl i sina respektive karriärer. Hadžovic förlorade sin senaste match och en vinst över brasilianaren på hemmaplan har all potential att få hans karriär att skjuta i höjden. Moicano har i sin tur två raka TKO-förluster mot toppnamnen Jose Aldo och “The Korean Zombie” Chan Sung Jung och söker en nyantändning i en ny viktklass.

I en exklusiv intervju med MMAnytt-reportern Sebastian Vendel-Martinez så berättar Hadžovic om sin träning inför stormatchen, hur faderskapet förändrat hans attityd och vad som väntar Moicano i helgen.


Missa inte: UFC Brasilia med Bea Malecki – Matchkort, Tider och Info


Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara