Blir MMA-proffs – efter succén: “Jag vill ha betalt!”

✅ Fadi Asfar redo att gå efter pengarna på proffsscenen ✅ "Tror du jag gör det här för skojs skull?"

Fadi Asfar har gjort sig känd som en underhållande karaktär inom svensk MMA, både innanför och utanför buren.

Till vardags får han många att skratta genom sitt Instagram-konto. Som fighter har han å andra sidan börjat stå ut som en lovande bantamviktarna, efter att ha bjudit publiken på ett gäng spännande krig och ett par riktigt imponerande knockoutvinster på den svenska A-klasscenen

Fadi Asfar ropas ut som vinnare på Wolf Fight Promotion 2 i Halmstad. Foto: Stefan Romare/MMAnytt

Fadi Asfar: “Det är dags”

Asfar, som tränar på Pancrase Gym i Stockholm, avslutade senast Jakob Valegren Wolf Fight Promotion 2 i Halmstad. Segern beskrivs av många som hans bästa hittills – och nu är den karismatiske 23-åringen redo att ta nästa steg i MMA-karriären.

– Nu när jag kan vara lugn och kylig, då är det dags, säger Fadi Asfar i en exklusiv intervju med MMAnytt, där han även uppmanar alla promoters att öppna plånboken:

– Jag vill ha betalt. Tror du jag gör det här för skojs skull? Pfft, nej. Absolut inte.

Kolla in videon ovan och glöm inte att prenumerera på YouTube-kanalen MMAnytt TV för fler exklusiva MMA-videos på svenska!

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara