KLART: Stjärnskottet gör proffsdebut – möter tvåfaldig Europamästare!

✅ Ny match klar för stora MMA-galan i Västerås! ✅ Kolla in det senaste matchkortet för FCR 5 här!

Den Västeråsbaserade MMA-organisationen Fight Club Rush fortsätter att fylla på matchkortet till sin största gala hittills, FCR 5, som äger rum i Bombardier Arenas A-hall den 31 augusti.

Nu kan MMAnytt avslöja att en ny proffsfight har bokats, där en tvåfaldig Europamästare går sin andra proffsmatch mot en talangfull debutant. Det rör sig om den tidigare landslagsstjärnan Renato Vidovic, som tar sig an Eli Elias i ett bantamviktsmöte.

Officiell poster för Renato Vidovic vs. Eli Elias. Klicka på bilden för att skaffa dina biljetter till Fight Club Rush 5!

Vidovic var länge en av MMA-landslagets mest framgångsrika fighters, med två EM-guld (2016 och 2018) som sina största meriter. Elias har å andra sidan skördat framgångar på hemmaplan för att förbereda sig för proffslivet.

Bägge två har tidigare uppmärksammats i exklusiva reportage här på MMAnytt. Vidovic för hur han överlevde en skräckolycka efter otaliga timmar på operationsbordet – för att ta sig därifrån hela vägen till Europatoppen. Elias för hans tappra insats i Södertälje för knappt två och ett halvt år sedan – där han räddade ett litet barn som höll på att drunkna mitt under januarikylan.

FCR 5: Uppdaterat matchkort

Fyra matcher är nu klara för Fight Club Rush 5 och flera till kommer så småningom offentliggöras. I huvudmatcherna väntas vi få se de lovande stjärnskotten Robin Roos och Andreas Gustafsson.

Biljetter till galan finns ute för försäljning här via Ticketmaster (pris från 275 kronor). Du som inte kan vara där på plats kan streama FCR 5 live online här via pay-per-view (pris: 99 kronor).


LÄS MER: Efter succén: Ashah & Johan kommenterar storgalan FCR 5!


Kolla in det uppdaterade matchkortet nedan!

Huvudkort (professionell MMA):

  • Catchvikt (63,5 kg): Amir Malekpour vs. Delshad Morad
  • Weltervikt: Oskar Karlström Biller vs. Jeanpier Basauri
  • Bantamvikt: Renato Vidovic vs. Eli Elias

Underkort (MMA klass-A):

  • Bantamvikt: Awat Kohzadi vs. Jakob Valegren

Kategorier
ExklusivtFight Club RushSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara