Följ MMAnytt-podden #23 LIVE klockan 19.00!

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Måndag = MMAnytt-podden! ✅ Nytt avsnitt med Ashah, Stefan och Kenny Starfighter LIVE kl. 19.00! ✅ FCR 3, Bellator MMA och UFC Lincoln på agendan!

I dag är det måndag vilket i vanlig ordning innebär att Ashah TafariStefan Romare och Kenny “Starfighter” Lindberg är tillbaka för ett nytt avsnitt av MMAnytt-podden. Klockan 19.00 drar avsnitt nummer 23 igång live på MMAnytts Facebooksida likväl som vår Twitch-kanal!

Trion kommer bland annat diskutera allt från helgens Fight Club Rush 3 i Västerås, likväl som den kommande lördagsnattens UFC Fight Night 135: Gaethje vs. Vick i Lincoln, Nebraska. Som vanligt snackas det också om de senaste nyheterna och i detta avsnitt kommer gänget även ta en närmare titt på den kommande Bellator-turneringen i weltervikt, som sparkas igång med stora matcher som Rory MacDonald vs. Jon Fitch och Michael Page vs. Paul Daley i kvartsfinalerna.

Häng med live och kom gärna med tankar, frågor eller funderingar i kommentarerna!

Titta på livevideo från MMAnytt på www.twitch.tv

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...