Fyra finalister på SM i MMA – se MMAnytts reportage från Söders Fight Gym i Gävle

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Söders Fight Gym i Gävle har hela fyra fighters i slutspel på SM ✅ Se den MMAnytt-producerade dokumentären om gymmet

På lördag är det dags för semifinaler i SM i MMA som går av stapeln i samband med invägningen för Fight Club Rush 4. FCR4 äger rum i Bombardier Arena den 27:e januari. Underkortet består av SM-finaler i både klass-A, -B och -C.

För en tid sedan var MMAnytt på plats för att ta reda på mer om Söders Fight Gym som grundades 2005 av Thomas Haaranen. Sedan dess har många talanger kommit därifrån, bland annat den högaktuelle Adam Westlund. Westlund gjorde nyligen sin debut på Superior Challenge 18 och vann via domslut.

Adam Westlund

Foto: Stefan Romare/MMAnytt

Redan nu har gymmet hela fyra fighters i final.

I MMA klass-A ser vi EM- och VM-silvermedaljören Nina Back möta Bezan Mahmudi från Allstars, samt Christian “Lången” Stigenberg som möter Alexander Brodal från Gladius MMA i semifinal.

I semifinalerna i klass-B får vi se Arsen Tuganov möta Adrenaline Fighters Rickard Wickelgren medan Lisa Lingvall tar sig an Josefine Modig från Apex Kalmar IF.

🎞️ Exklusivt videoreportage: Söders Fight Gym i Gävle 🎞️

I detta exklusiva videoreportage reser vi ned till Gävle för att besöka Söders Fight Gym och prata med huvudtränare Thomas Haaranen samt några av hans främsta adepter.

Publicerat av MMAnytt.se Måndag 1 oktober 2018

Ta reda på mer om Lisa, Arsen och Nina i videorutan ovan. Spana även in intervjun med Christian efter AK Fighting Championship 1 i videorutan nedan!

Segerintervju med Christian Stigenberg | AK Fighting Championsip

MMAnytt tog ett snack med Christian Stigenberg efter den dominanta TKO-vinsten på AK Fighting Championship

Publicerat av MMAnytt.se Måndag 1 oktober 2018


Relaterat


 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara