Germaine de Randamie öppen för fight – mot Henry Cejudo!

🎦 "Jag kommer definitivt få honom att bend the knee..."

Under UFC:s debutgala i Köpenhamn var forna fjäderviktsmästaren Germaine de Randamie på plats i medierummet för en sedvanlig scrum-intervju.

Under intervjun tog hon bland annat upp den gången då hon gick en kickboxningsmatch mot en man. Matchen, som visades på nederländsk TV slutade i en knockoutvinst för “The Iron Lady”.

När det kom på tal var MMAnytt självklart snabba med att ställa en fråga om Henry Cejudo. Cejudo har under den senaste tiden börjat utmana kvinnliga UFC-fighters – och kallat sig “Intergender Champion”.

De Randamie var mer än öppen för ett möte med Cejudo i kickboxning och säger att “The Messenger” definitivt kommer att “bend the knee” om de två möts. Uttrycket “bend the knee” kommer som de flesta vet från kultserien Game of Thrones.

– Om Henry vill köra en kickboxningsmatch med mig – kom då!
– Han kommer definitivt bend the knee i en kickboxningsmatch med mig, det kan jag garantera dig, sade de Randamie till MMAnytt.

Relaterat

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara