Jack Hermansson ryktas möta Darren Till: “Väldigt bra nästa match …”

✅ AVSLÖJAR: Förhandlingar pågår

Den svensk-norske UFC-stjärnan Jack Hermansson ser ut att kunna få en riktigt stor fight – nämligen mot Darren Till. I en exklusiv intervju med MMAnytt klargör “The Joker” att han gärna vill möta den topp 5-rankade engelsmannen härnäst.

– Det är en väldigt bra nästa match, så jag hade gärna mött honom i till exempel London i mars, säger Jack Hermansson MMAnytt.

Och till The Independent avslöjar Hermansson nu att diskussioner har inletts om en potentiell fight mellan de båda på just UFC London, som går av stapeln i O2-arenan den 21 mars.

– Det är tidigt i förhandlingarna, men jag hoppas verkligen att vi kan få till den här matchen, för den skulle verkligen avgöra vem som är Europas bästa mellanviktare, säger Hermansson till The Independent.

Var på väg mot titelchans – då föll han Danmark

Hermansson vann nyligen hela fyra UFC-matcher i rad – inklusive en stor skrällseger mot den tidigare Strikeforce-mästaren Ronaldo “Jacare” Souza. Men när stjärnsvensken skulle gå huvudfight på UFC Danmark satte plötsligt amerikanen Jared Cannonier stopp för Hermanssons framfart, genom att avsluta honom via teknisk knockout.


LÄS MER: Jack Hermansson släpper fint uttalande – efter tuffa förlusten


Till kommer å sin sida från en imponerande poängvinst mot toppfightern Kelvin Gastelum på UFC 244. Segern markerade Tills debut i mellanvikt och innebar en återkomst till vinstkolumnen, efter att ha stått med två raka nederlag i weltervikt dessförinnan.


RELATERAT: Stjärnans ärliga ord – här kämpar han mot tårarna: “Var livrädd”


Hermansson och Till ligger nära varandra i rankingen, där den Norge-baserade svensken sitter på plats nummer sex medan engelsmannen rankas som världsfemma. Det återstår att se om UFC väljer att boka in toppmötet.

Kolla in MMAnytts Sebastian Vendel Martinez exklusiva intervju med Jack Hermansson!

Glöm inte att prenumerera på våra YouTube-kanaler – MMAnytt och MMAnytt TV – för fler exklusiva MMA-videos!

Vad säger ni läsare – vill ni se Jack Hermansson möta Darren Till? Kommentera!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara