5 Kommentarer
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  5 December 2016 at 01:14

  Första julkalendern jag går in på. Hade jag vetat att ni lägger upp Conor Mcgregor klipp då hade jag gått in hela tiden. Men jag har ändå sett alla klipp….. Tröttnar aldrig!

  Han är verkligen kungen av fighting alla kategorier i våran tid!

  • Robert Kvarfjärd
   5 December 2016 at 03:58

   Det som jag snart ska skriva måste till och med du förstå när du stannar upp och tänker till lite..
   Har du 0/zero/noll titelförsvar så kan varken du, jag eller Conor vara “kungen av fighting alla kategorier i våran tid”PUNKT

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
    5 December 2016 at 04:17

    När du antar den svårare, farligare och intressantare utmaningen än självaste titelförsvaret då behöver du inte ha titelförsvaret. Du gör större saker än titelförsvaret. Då är man kungen. PUNKED!!!!!!!!

    Ronda Rousey har massa titelförsvar men aldrig gått upp och vunnit, Mighty Mouse likaså, Jon Jones likaså, GSP likaså, Aldo likaså, Anderson Silva likaså, The Domin8or Cruz likaså och många andra…… Men Conor gör det!!!! Då är man kungen!

    • Robert Kvarfjärd
     5 December 2016 at 04:48

     Gått upp o vunnit.. Är man kung då?
     Hendo gick upp 1-2 viktklasser(beror på hur man ser det) och slog en av dom absolut bästa tungviktarna nånsin.
     A Silva har väl typ 3-1 i lätt tungvikt?
     Cormier record i tungvikt är la typ 10-0? Eller det kanske inte räknas eftersom han gick ner en viktklass, trots att han fortfarande är ganska liten o fet..?
     Och tycker du verkligen att det är så stort att knappt slå Nate en gång och bli chocked the fuck out av samma nate gången innan.. Vinsten mot Alvarez va däremot imponerande.
     Ja du.. isf har vi sjukt olika syn på vad som är stort inom MMA.
     Ha en fin kväll.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
      5 December 2016 at 05:19

      Detsamma. Men de du nämnde vågade aldrig gå för titeln i andra viktklasser. Att vinna över Bonar och Griffin mm i LHW är grymt men han skulle gå för Jon Jones. Att vinna Bigfoot Silva, Frank Mir mm när de är långt efter sin prime är bra men han skulle ha gått för titeln nu mot Miocic eller mot Verduum osv. Henderson är absolut en kung. Är det någon som tvekar på det? Men att han vunnit över de bästa tungviktarna så vet jag inte vilka du menar förutom en Fedor som måste cutta till LHW. Henderson tog dock MW och LHW i Pride. Det va starkt och sen har han mött de bästa i LHW och MW men har minusstatistik. Conor stötte på en motgång mot en Diaz i 170 sen övervann han sin motgång. Riktig man! 2-3 månader efter det långa kriget går han med skadad ben och högerhand och går och vinner titeln i LW……. Kung! Men visst. Ha en bra kväll

  Svara