3 matcher klara för nya MMA-galan – Gävletalang ställs mot publikfavorit

✅ Svenska mästaren går spännande fight på hemmaplan

Christian Stigenberg har gått från klarhet till klarhet och utmärkt sig som den nya kungen av A-klassens weltervikt i Sverige. Nu är den svenske mästaren klar för nästa fight – som blir på hemmaplan under Galan – Lord of the Cage i Gävle den 13 april.

“Lången,” som representerar värdklubben Söders Fight Gym, kommer ta sig an den alltid underhållande Taylan Isik – som tog matchen ingen annan ville ha. Det bekräftar den nystartade organisationen exklusivt för MMAnytt.

Isik tränar på Västerås Fight Club och har gjort sig känd som en fighter som inte backar för en utmaning. Han lämnar alltid starka avtryck i buren och ger publiken vad de kommit dit för.

Arman Popal klar för ny proffsmatch

Vidare har en proffsmatch i lättvikt färdigställts för galan. Där ser vi Forca Fightings Arman Popal ta sig an Alejandro Toutparfait från Allstars Training Center.

Dessutom kan vi avslöja ett A-klassmöte i fjädervikt, där Martin Wiklund tar sig an David Hedlund.

Galan – Lord of the Cage: Uppdaterat matchkort

Galan – Lord of the Cage äger rum i Stora Gasklockan i Gävle. Biljetter finns att köpa via Tickster (pris från 345 kr). Platserna är begränsade för att eventet ska kunna ha en unik inramning och ge åskådarna på plats en exklusiv upplevelse utöver det vanliga. Matcherna kommer att varvas med livemusik och alkoholförsäljning kommer finnas på plats.

Kan du inte se galan på plats den 13 april? Då finns en annan lösning för dig. Med hjälp av ett proffsigt produktionsteam kommer galan att sändas live online via pay-per-view på den väletablerade plattformen FITE.tv, där tittare runtom i världen har möjlighet att se matcherna hemma i soffan med kommentatorer som förmedlar den mäktiga livekänslan.

MMAnytt-podden har arrangören Thomas Haaranen, huvudtränare på värdklubben Söders Fight Gym i Gävle, uppgett att Lord of the Cage väntas bjuda på fem proffsmatcher samt fyra A-klassmatcher. Kolla in det rådande matchkortet nedan!

  • Weltervikt (proffs): Adam Westlund vs. Robin Roos
  • Weltervikt (proffs): Rostem Akman vs. Frodi Hansen
  • Fjädervikt (proffs): Arman Popal vs. Alejandro Toutparfait
  • Kvinnlig stråvikt (A-klass): Nina Back vs. Bianca Antman
  • Weltervikt (A-klass): Christian Stigenberg vs. Taylan Isik
  • Fjädervikt (A-klass): Martin Wiklund vs. David Hedlund

Mer om Galan – Lord of the Cage:


 

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...