“Herminator” klar för ny MMA-fight – om 13 dagar!

✔ Redan bokad för svenskmöte i Stockholm - men det hindrar inte Malin Hermansson från att ta en till match

Den åttonde augusti får vi se ett spännande svenskmöte på en av topporganisationen BRAVE Combat Federations kommande MMA-galor i Stockholm. Då ska nämligen Bellator-meriterade Malin Hermansson, en av Sveriges hetaste fighters på damsidan, ta sig talangen Elin Öberg.

Det hindrar dock inte “The Herminator” från att boka in en match dessförinnan – som går av stapeln om knappt två veckor. Detta på en annan BRAVE-gala i Rumänien.


LÄS MER: Uppgifter: Stor MMA-organisation gör Sverigedebut nästa månad!

LÄS OCKSÅ: KLART: Svenska stjärnorna gör upp på stora MMA-galan i Stockholm!


𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Insatta källor avslöjar att Malin 'The Herminator' Hermansson, en av Sveriges hetaste MMA-fighters på…

Publicerat av Ashah Tafari Tisdag 7 juli 2020

Malin Hermansson ställs mot hemmafighter

Måndagen den 20 juli ska Hermansson nämligen ta sig an rumänskan Ana Maria Pal på BRAVE CF 35 i Bukarest, enligt insatta källor. Fighten går i flugvikt (-56,7 kilo).

Hermansson, som representerar Örebroklubben Akademi Nord, har just nu ett professionellt matchfacit på 4-1. Men om allt går hennes väg kan hon alltså stå med sex vinster som proffs om drygt en månad.

Snacka om att ta varje chans, nu när MMA-världen börjar rulla igång igen i allt högre grad efter coronauppehållet.

De kommande BRAVE-galorna i Rumänien arrangeras i samarbete med den lokala MMA-organisationen RXF. När BRAVE kommer till Sverige är svenska Bulldog Fight Night med som samarbetspartner.


SE ÄVEN: Här vinner Abdallah Habib med BRUTAL huvudspark!


 

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara