Kolla in hela intervjun i videon nedan!

Martin Akhtar till MMAnytt: “Känns fantastiskt att gå huvudmatch”

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Exklusiv intervju med Martin Akhtar inför Superior Challenge 17 ✅ Utlovar "explosioner" i huvudmatchen mot Ryo "Roy" Ryo

Martin Akhtar utlovar explosioner i huvudmatchen på Superior Challenge 17

Martin Akhtar 🇸🇪 känner sig ärad att gå huvudmatch när Superior Challenge firar 10 år på Cirkus – utlovar explosioner i matchen mot japanen Ryo "Roy" Ryo 🇯🇵! 💥🔥👊 #SuperiorChallenge17

Publicerat av MMAnytt.se den 18 maj 2018


I morgon lördag är det dags för Superior Challenge 17, som äger rum på Cirkus på Djurgården i Stockholm. I samband med invägningen inför galan fick MMAnytt en exklusiv intervju med det “Mr Handsome” – Martin Akhtar, som ställs mot japanen Ryo “Roy” Ryo i ett bantamviktsmöte som utgör galans huvudevent.

Akhtar ser det som en ära att vara en del av huvudattraktionen och utlovar explosioner. Kolla in hela intervjun i videon ovan!

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...