Foto: Rigel Salazar-Ag Fight/MMAnytt

Matchmäklande för finalen av TUF 27

✅Hur hade DU matchat fighters från helgens gala? ✅ Vad väntar obesegrade Israel Adesanya efter den dominanta vinsten?

I  vanlig ordning spekulerar MMAnytt kring hur de tävlande på huvudkortet av den senaste UFC-galan kan matchas härnäst. Dela gärna med er av era egna matchningar i kommentarsfältet!

Israel Adesanya

Den obesegrade nyzeeländaren Israel Adesanya (14-0 i MMA, 3-0 i UFC) levde upp till förväntningarna och dominerade Brad Tavares i nästan fem fullständiga ronder. Nu med tre raka segrar i divisionen ser jag gärna honom mot brassen Paulo Costa (14-0 i MMA, 4-0 & #10 i MW i UFC), som knockade Uriah Hall på UFC 226.

Brad Tavares

En segersvit på fyra matcher blev bruten av Israel Adesanya och Brad Tavares (17-5 i MMA, 12-5 & #8 i M i UFC) har nu återvänt till förlustkolumnen. Tavares är en stabil mellanviktare som fann mycket framgång under 2017, men om han ska behålla sin topplacering behöver han ta sig förbi Uriah Hall (13-9 i MMA, 6-7 & #9 i MW i UFC), som också förlorade stort i helgen.

Mike Trizano

Efter tre hårda ronder var det Mike Trizano (7-0 i MMA, 1-0 i UFC) som blev tilldelad ett delat domslut. Nu med ett lukrativt UFC-kontrakt i bagaget föreslår jag en match mot peruanen Claudio Puelles (8-2 i MMA, 1-1 i UFC) som också säkrade sin första UFC-seger i sitt senaste framträdande.

Joe Giannetti

Mötet mellan Joe Giannetti (6-1 i MMA, 0-1 i UFC) och Mike Trizano gick tiden ut, men den förstnämnde fick se sig besegrad på poäng. Ett möte med Matt Frevola (6-1 i MMA, 0-1 i UFC) borde säga mycket om Giannettis framtid i UFC.

Brad Katona

Kanadensaren Brad Katona (7-0 i MMA, 1-0 i UFC) är nu TUF-vinnare efter att ha vunnit varenda rond hos varenda poängdomare. Fortsatt obesegrad föreslår jag en match mot den lovande kinesen Song Yadong (12-3 i MMA, 2-0 i UFC).

Jay Cucciniello

TUF-finalisten brukar i regel alltid få ytterligare en chans, och Jay Cucciniello (8-1 i MMA, 0-1 i UFC) bör inte vara ett undantag. Jag förslår att svenske Daniel Teymur (6-2 i MMA, 0-2 i UFC) tar sig an Cucciniello på en kommande gala i Europa.

Alex Caceres

Efter att ha förlorat tre utav sina fyra tidigare matcher har nu Alex Caceres (14-11 i MMA, 9-9 i UFC) återvänt till vinstkolumnen. Han mötte länge många av divisionens bättre fighters, men innan han tar sig an peruanen Enrique Barzola (15-3-1 i MMA, 5-1 i UFC).

Martin Bravo

Mexikanen Martin Bravo (11-2 i MMA, 1-2 i UFC) har nu förlorat två raka matcher, och är i ett tufft läge. Det är möjligt att UFC klipper hans kontrakt, om inte bör han ställas mot danske Mads Burnell (9-3 i MMA, 1-2 i UFC).

Roxanne Modafferi

“The Happy Warrior”; Roxanne Modafferi (22-14 i MMA, 1-2 i UFC), har nu säkrat sin först vinst i UFC efter två vändor i organisationen. Sydkoreanen Ji Yeon Kim (8-1-2 i MMA, 2-1 i UFC) har nu vunnit två raka matcher och blir bra motståndare för Modafferi.

Barb Honchak

Med två raka förluster är det inte mycket som talar för ytterligare en match för Barb Honchak (10-4 i MMA, 0-2 i UFC), om hon inte gör upp med Veronica Macedo (5-2-1 i MMA, 0-2 i UFC) om en plats i organisationen.

Alessio Di Chirico

Italienaren Alessio Di Chirico (12-2 i MMA, 3-2 i UFC) har haft en ojämn inledning i UFC, men har nu vunnit tre utav sina fyra senaste matcher och två raka. Det är dags att ta ett kliv i divisionen, och därför föreslår jag en match mot Gerald Meerschaert (28-9 i MMA; 4-1 i UFC).

Julian Marquez

Talangen Julian Marquez (7-2 i MMA, 1-1 i UFC) fick se sin fem matcher långa vinstsvit bruten efter tre hårda ronder. Han har dock gott om potential, och ett möte med Karl Roberson (6-1 i MMA, 1-1 i UFC) borde säga mycket om hur långt Marquez kan gå.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...