Darren "The Gorilla" Till. Foto: Sebastian Vendel-Martinez/MMAnytt

Matchmäklande för UFC Fight Night 130 – Vem blir näst för Darren Till?

✅Hur hade DU matchat fighters från helgens gala? ✅Vad väntar finske Makwan Amirkhani efter segern över Jason Knight?

I  vanlig ordning spekulerar MMAnytt kring hur de tävlande på huvudkortet av den senaste UFC-galan kan matchas härnäst. Dela gärna med er av era egna matchningar i kommentarsfältet!

Darren Till

Darren Tills (17-0-1 i MMA, 5-0-1 & #8 i WW i UFC) seger över Stephen “Wonderboy” Thompson var imponerande, men lämnade för många frågetecken med tanke på hur jämn matchen var samt eftersom britten missade vikt. Till och Kamaru Usman (13-1 i MMA, 8-0 & #5 i WW i UFC) har länge talat om en match, och den sistnämnde tror till och med att den inte kommer bli av, men nu är det helt enkelt dags att boka toppmatchen.

RELATERAT: 

Stephen Thompson

Det blev en snöplig förlust för Stephen “Wonderboy” Thompson (14-3-1 i MMA, 9-3-1 & #1 i WW i UFC) som förlorade en jämn match där många fans och MMA-medier hade honom som vinnare. Han hör dock hemma i divisionens elit, och borde därför möta förloraren mellan Rafael dos Anjos (28-9 i MMA, 17-7 & #2 i WW i UFC) och Colby Covington (13-8 i MMA, 8-1 & #3 i WW i UFC).

Neil Magny

Neil Magny (21-6 i MMA, 14-5 & #9 i WW i UFC) slösade ingen tid i knockoutsegern över Craig White och är nu redo för att fortsätta stiga i rankningen. Han har utmanat Kamaru Usman, men den matchen är bättre lämpad Till, däremot skulle Magny gärna få välkomna argentinaren Santiago Ponzinibbio (26-3 i MMA, 8-2 & #10 i WW i UFC) tillbaka till UFC när latinamerikanens skada läkt.

Craig White

Det var inte särskilt många som förväntade sig seger för Craig White (14- i MMA, 0-1 i UFC), då han på kort varsel tog en match mot en topp 10-rankad motståndare. Amerikanen Rickey Rainey (13-5 i MMA, 0-1 i UFC) kommer också från en knockoutförlust i sin UFC-debut, och blir mer jämnt rankat motstånd för “The Thundercat”.

Arnold Allen

Nu med fyra raka segrar i UFC är det dags att ge den brittiske talangen Arnold Allen (13-1 i MMA, 4-0 i UFC) ett ordentligt test. Peruanen Enrique Barzola (15-3-1 i MMA, 5-1 i UFC) sitter också på en fyra matcher lång vinstsvit och hade utgjort bra motstånd för den lovande engelsmannen.

Mads Burnell

Dansken Mads Burnell (9-3 i MMA, 1-2 i UFC) var så nära på att vinna över Arnold Allen, men en nertagning – som han säkerligen ångrar – satte stop för en solklar seger halvvägs genom den sista ronden. Efter matchen utmanade Burnell Artem Lobov (13-14-1 i MMA, 2-4 i UFC) med flera, och det är en perfekt matchning för en framtida UFC-gala i Europa.

RELATERAT: Mads Burnell: “Artem Lobov hör inte hemma i UFC, jag sparkar gärna ut honom”

Makwan Amirkhani

Den finske stjärnan är tillbaka! Makwan Amirkhani (14-3 i MMA, 4-1 i UFC) uppvisade fin form och återhämtade sig från två nerslagningar för att sedan tydligt vinna de två sista ronderna. Mexikanen Gabriel Benitez (21-6 i MMA, 5-2 i UFC) har också slagit Jason Knight, kommer från två raka vinster, och blir ett utmärkt test för finnen.

Jason Knight

Efter att ha tilldelats sin tredje raka förlust ser det inte bra ut för Jason Knight (20-5 i MMA, 4-4 i UFC), men med tanke på att han slagit meriterade fighters som Alex Caceres och Dan Hooker kan han vara värd en sista chans mot Charles Rosa (11-3 i MMA, 2-3 i UFC).

Claudio Silva

Det blev en storslagen återkomst för Claudio Silva (12-0 i MMA, 3-0 i UFC) som återvände efter drygt fyra års frånvaro med en fin, bonusvinnande prestation. Den obesegrade brassen uppvisar oerhört mycket talang och kan mycket väl ta plats i topp 15-rankningen inom kort, men då krävs först en seger över britten Danny Roberts (15-3 i MMA, 4-2 i UFC).

Nordine Taleb

Fransmannen Nordine Taleb (14-5 i MMA, 6-3 i UFC) fick sin två matcher långa vinstsvit bruten, och han har fortsatt svårt att säkra mer än två raka segrar i UFC. Amerikanen Sean Strickland (19-3 i MMA, 6-3 i UFC) kommer också från en förlust och har även han haft svårt att få ihop en ordentligt vinstsvit, en match mellan dem är logisk.

Darren Stewart

Efter att äntligen ha säkrat sin första vinst i UFC sitter nu Darren Stewart (8-3 i MMA, 1-3 i UFC) säkert – åtminstone till nästa match. Engelsmannen verkar innerligt ha hittat ett nytt flyt och verkar mer säker i sig själv, jag ser gärna honom testad mot kanadensaren Ryan Janes (10-3 i MMA, 2-2 i UFC) härnäst.

Eric Spicely

Med tre raka förluster, alla på avslut, är det svårt att se hur Eric Spicely (10-4 i MMA; 2-4 i UFC) ska stanna kvar i organisationen. Det är möjligt att han ställs mot Jonathan Wilson (7-3 i MMA, 1-3 i UFC) i en sista match för att avgöra vem som stannar, men inte alltför troligt.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
ExklusivtZ-Klistrad artikel

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...