Donald "Cowboy" Cerrone. Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

MMAnytt avslöjar: Donald Cerrone klar för huvudmatch på UFC Singapore

✅ EXKLUSIVT ✅ "Cowboy" planeras gå huvudmatch på UFC Fight Night 123

Källor till MMAnytt kan nu avslöja att en spännande huvudmatch är på gång för UFC Fight Night 132, som äger rum i Singapore den 23 juni.

Det rör sig om en match mellan två topp 15-rankade welterviktare, där den amerikanske veteranen Donald Cerrone tar sig an engelsmannen Leon Edwards. Bägge fighters har accepterat matchningen verbalt och väntas skriva på matchkontrakten inom kort.

Cerrone (33-10, 1 NC MMA, 20-7 UFC), som just nu är rankad på elfte plats i divisionen, har förlorat tre av sina fyra senaste matcher. Efter tre raka nederlag – inklusive två brutala knockoutförluster mot Jorge Masvidal och Darren Till – lyckades “Cowboy” senast återvända till segerspåret när han avslutade Yancy Medeiros via teknisk knockout.

Edwards (15-3 MMA, 7-2 UFC) är själv rankad på plats nummer 14 och står just nu med hela fem raka vinster över namn som Albert Tumenov och Bryan Barberena. Sist “Rocky” var aktuell såg vi honom avsluta Peter Sobotta via teknisk knockout med endast en sekund kvar av den tredje och sista ronden.

Leon ”Rocky” Edwards. Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

Uppdaterat matchkort

Matchkortet för UFC Fight Night 132: Cerrone vs. Edwards (även kallad UFC Singapore) ser nu ut som följande:

  • Weltervikt: #11 Donald Cerrone vs. #14 Leon Edwards
  • Kvinnlig flugvikt: #10 Jessica Eye vs. #9 Jessica-Rose Clark
  • Flugvikt: Ashkan Mokhtarian vs. Jenel Lausa
  • Kvinnlig stråvikt: Nadia Kassem vs. Xiaonan Yan

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...