MMAnytt Fokus: Superior Challenge 19 – Avsnitt 1

🎦 Ladda upp inför storgalan Superior Challenge 19 med MMAnytt Fokus! ✅ Seminarium med Pannie Kianzad, kamsportshistoria hemma hos Simon Sköld

Fight week är kommen och Sveriges största MMA-organisation arrangerar Superior Challenge 19 på Cirkus i Stockholm, lördagen den elfte maj.

I huvudmatchen går den populäre Simon “The Gentleman” Sköld en titelmatch mot regerande mästaren och UFC-veteranen Diego “The Gun” Nunes.

The Ultimate Fighter-finalisten Pannie Kianzad gör sin första match för Superior Challenge sedan 2014, efter att senast ha fightats i UFC. Hon tar sig an Bellator-veteranen Iony Razafiarison.

I avsnitt ett av MMAnytt Fokus: Superior Challenge 19 får vi följa med hem till Simon Sköld och gör en djupdykning i hans kampsportsbakgrund.

Pannie Kianzad håller MMA-seminarium på Collective Effort i Malmö och berättar om sin träningsfilosofi och vad hon lär sig av att lära andra.

Spana in avsnitt ett av MMAnytt Fokus: Superior Challenge 19 i videorutan ovan!

Mer om Superior Challenge 19

Kategorier
ExklusivtMMAnytt FokusSenaste NyttSuperior Challenge

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...