MMAnytt-podden #27 med Adam Westlund!Kommentera och skriv frågor! #MMAnyttpodden

Posted by MMAnytt.se on Monday, September 17, 2018

MMAnytt-podden #27: Adam Westlund gästar!

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Måndag = MMAnytt-podden - ✅ Idag med ett fullspäckat avsnitt! ✅ Adam Westlund ringer in!

Idag är det måndag och det innebär förstås att MMAnytt-podden är tillbaka i ditt liv. Vi fortsätter nu med gäster i podden och i kväll klockan 19.00 väntar ett fullspäckat avsnitt som sänds live från BrainPunch-studion i Bålsta på MMAnytts Facebook och Twitch!

I detta avsnitt gästas vi av MMA-talangen Adam Westlund, som kommer ringa in omkring klockan 19.20 och prata om den stundande proffsdebuten på Superior Challenge 18 bland annat.

Utöver den vanliga trion – Ashah TafariStefan Romare och Kenny “Starfighter” Lindberg – kommer även Khim Hjern, en av cheferna bakom MMAnytt, vara med i kvällens avsnitt.

Detta vill du inte missa! Har du frågor till Adam Westlund eller någon annan av deltagarna – eller bara random tankar/funderingar som du skulle vilja lyfta i podden? Lätta på hjärtat i kommentarsfältet nedan eller lämna en kommentar i livesändningen!

Vill du istället lyssna på podden finns den på Soundcloud, iTunes, Spotify, Stitcher och alla andra ställen där du hittar podcasts!

Titta på livevideo från MMAnytt på www.twitch.tv

Uppdatering: På grund av oförutsägbara omständigheter kommer inte Fadi Asfar att medverka i avsnittet, som först angivet. Han kommer istället att gästa ett annat avsnitt framöver.

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...