MMAnytt-podden #30 - UFC 229-reaktion, Bea Malecki gästar studion!

‼️🔥 MMAnytt-podden #30 LIVE 🔥‼️Frågor? Ställ dem i kommentarsfältet!✅ Vi reagerar på #UFC229 och Khabib vs. McGregor-kaoset!✅ The Ultimate Fighter 28-deltagaren Bea Malecki gästar studion! ✅ Landslagsstjärnorna Elin Öberg och Anna Astvik ringer in inför debutmötet på Superior Challenge 18!

Publicerat av MMAnytt.se Måndag 8 oktober 2018

MMAnytt-podden #30 – UFC 229-reaktion, Bea Malecki i studio & mer!

🎦 VIDEO+TEXT ✅ TUF-svenskan Bea Malecki gästar studion! ✅ Vi reagerar på UFC 229, Khabib vs. McGregor-kaoset och mycket mer!

MMAnytt-podden är tillbaka i ditt liv och kvällens avsnitt, det 30:e i ordningen, är riktigt fullspäckat! Vi kommer förstås diskutera helgens UFC 229 och kaoset efter superfighten Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor – men också en hel del annat.

Missa inte livesändningen klockan 19.00 på Facebook, Twitch eller här på MMAnytt.se! Och tveka inte att komma med tittarfrågor under avsnittets gång eller i kommentarsfältet redan nu, så kanske just Din kommentar tas upp i programmet.

Titta på MMAnytt-podden #30 – UFC 229-reaktion, Bea Malecki gästar studion! från MMAnytt på www.twitch.tv

MMAnytt-podden kommer också upp som ljudpodd i efterhand på SoundcloudiTunesSpotifyStitcher och alla andra ställen där poddar finns!

TUF 28-deltagaren Bea Malecki gästar studion

Ikväll gästas vi av ingen mindre än Bea Malecki i BrainPunch-studion! Malecki är en av de två svenskar som deltog i den 28:e säsongen av UFC.s realityserie The Ultimate Fighter, som just nu håller på att sändas.

I det senaste avsnittet såg vi henne tråkigt nog förlora via domslut. Dock efter en mycket underhållande match där hon möblerade om sin motståndares ansikte rejält.

Av sekretesskäl kommer Malecki inte kunna säga för mycket om serien innan den har sänts i sin helhet. Men vi kommer höra med henne om upplevelsen i huset, prata om matchen och mycket mer.

Elin Överg och Anna Astvik ringer in inför Superior Challenge 18

Landslagsstjärnorna Elin Öberg och Anna Astvik kommer även ringa in för att snacka om deras kommande proffsdebut på Superior Challenge 18 den första december, där de gör upp mot varandra.

MMAnytt-podden #30: Programupplägg

Tidsschemat är något preliminärt men nedan får du iallafall ett hum om ungefär när vi talar om vad.

  • 19.00: Vi presenterar Bea Malecki och går sedan direkt in på Khabib vs. McGregor-kaoset, där vi kommer reagera på skandalscenerna samt diskutera hur det hela kunde uppstå och var vi går härifrån.
  • 19.30: Vi går in på TUF 28 och snackar om Maleckis upplevelse i huset, hör hennes tankar efter matchen som visades förra veckan och mycket mer.
  • 20.00: Vi diskuterar själva matcherna från UFC 229, inte bara Khabib vs. McGregor utan även om andra som imponerade på galan.
  • 20.30: Vi ringer upp Elin Öberg och Anna Astvik för att tala om debutmötet på Superior Challenge 18, hur det är att nu mötas som tidigare landslagskollegor och mycket mer.

Under hela podden tar vi löpande upp tittarfrågor.

Har du frågor till Bea Malecki, Elin Öberg eller Anna Astvik? Kanske tankar och funderingar om UFC 229 som du vill att vi ska lyfta? Eller något annat som du behöver få sagt? Kommentera här på MMAnytt.se eller i någon av livesändningarnas chattforum!

UFC Stockholm live streaming på Viaplay.se - Missa inte UFC Fight Night: Gustafsson vs. Smith
Kategorier
ExklusivtPodcastSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Omröstning

Vem vinner huvudfighten på UFC Stockholm?

Visa resultat

Loading ... Loading ...