MMAnytt vlogg: Bulldog Media Fight Night – Marcus Kowals sista fight

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Följ med bakom kulisserna inför Bulldog Media Fight Night i Göteborg där Martin Akhtar, Marcus Kowal och Mikaela Laurén gick sina sista (?) matcher

I helgen anordnade Bulldog Media sitt första event och matchkortet var fullspäckat, bland annat med med tre svenska kampsportveteraner – Mikaela Laurén, Martin Akhtar och Marcus Kowal.

MMAnytt var på plats i Göteborg (samtidigt i Chicago, Köpenhamn och Gdansk) för att dokumentera de svenska legendernas sista krig. Laurén tog en domslutsvinst medan både Akhtar och Kowal vann sina matcher på avslut. Spana in vloggen från dagarna i Göteborg i videorutan nedan!

MMAnytt Vlogg: Bulldog Media Fight Night

Det var en fullspäckad vecka med MMAnytt Fokus & täckning av Bulldog Media Fight Night i Göteborg. Marcus Kowal gjorde sin sista MMA-match under galan som donerade 50% av överskottet till Marcus välgörenhet LiamsLife.org.Följ med behind the scenes med Ashah och Stefan när de gör Göteborg osäkert!#rememberliam #letterstoliam

Publicerat av MMAnytt.se den 13 juni 2018


Relaterat


 

Prenumerera på helt nya MMAnytt TV på Youtube för att inte missa några exklusiva videos på svenska!
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Omröstning

Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...