MMAnytt vlogg: Bulldog Media Fight Night – Marcus Kowals sista fight

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Följ med bakom kulisserna inför Bulldog Media Fight Night i Göteborg där Martin Akhtar, Marcus Kowal och Mikaela Laurén gick sina sista (?) matcher

I helgen anordnade Bulldog Media sitt första event och matchkortet var fullspäckat, bland annat med med tre svenska kampsportveteraner – Mikaela Laurén, Martin Akhtar och Marcus Kowal.

MMAnytt var på plats i Göteborg (samtidigt i Chicago, Köpenhamn och Gdansk) för att dokumentera de svenska legendernas sista krig. Laurén tog en domslutsvinst medan både Akhtar och Kowal vann sina matcher på avslut. Spana in vloggen från dagarna i Göteborg i videorutan nedan!

MMAnytt Vlogg: Bulldog Media Fight Night

Det var en fullspäckad vecka med MMAnytt Fokus & täckning av Bulldog Media Fight Night i Göteborg. Marcus Kowal gjorde sin sista MMA-match under galan som donerade 50% av överskottet till Marcus välgörenhet LiamsLife.org.Följ med behind the scenes med Ashah och Stefan när de gör Göteborg osäkert!#rememberliam #letterstoliam

Publicerat av MMAnytt.se den 13 juni 2018


Relaterat


 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara