Moraad Moreno om kebab-historian: “En match jag kommer minnas för evigt”

✅Satt på kebabrestaurang - då kom oväntade samtalet ✅ I kväll gör stjärnskottet sin proffsdebut på Superior Challenge 19

Efter en stark A-klasskarriär är det i kväll dags för Moraad Moreno att göra sin efterlängtade proffsdebut i MMA, när han tar sig an finnen Mika Kuronen i den allra första matchen på Superior Challenge 19.

I samband med den ceremoniella invägningen fick MMAnytts Sebastian Vendel-Martinez en exklusiv intervju med Moreno, där han pratar om känslorna inför kvällens match. 30-åringen berättar även den sköna historian bakom sin vinst över talangen Robin Roos i IRFA.

Kolla in videon ovan!

Superior Challenge 19 går av stapeln på Cirkus i Stockholm under lördagen. Sugen på att köpa biljetter? Besök då den här länken!


LÄS MER: Superior Challenge 19 – Matchkort, Tider och Stream


Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara