Pannie Kianzad till MMAnytt: “UFC vill inte ha in en riktig fighter”

✅ Släpptes av UFC - efter att hon blev historisk ✅ Går tuff match på Superior Challenge 19 i morgon

Det var många starka reaktioner från de svenska MMA-fansen, när MMAnytt kunde avslöja att UFC valt att släppa Pannie Kianzad. “Banzai,” som hon kallas, hade precis blivit den första i svensk MMA-historia att ta sig till final i realityserien The Ultimate Fighter innan hon nåddes av det trista beskedet.

Nu går Kianzad istället match i Sveriges största MMA-organisation, när hon under morgondagens Superior Challenge 19 tar sig an den tidigare Bellator-fightern Iony Razafiarison.

Efter den ceremoniella invägningen inför storgalan fick MMAnytts Sebastian Vendel-Martinez en exklusiv intervju med Kianzad. Kolla in videon ovan!

Superior Challenge 19 går av stapeln på Cirkus på Djurgården under lördagen. Sugen på att vara med live på plats när Pannie Kianzad för första gången fightas i Stockholm? Besök då den här länken för att skaffa dina biljetter!


LÄS MER: Superior Challenge 19 – Matchkort, Tider och Stream


Återupplev tidigare MMA-galor från Superior Challange här!
Kategorier
ExklusivtPannie KianzadSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah
Senaste kommentarerna
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...