Jack "The Joker" Hermansson. Foto: Khim Hjern/MMAnytt

Redaktionstipset: UFC 224: Nunes vs. Pennington

✅ Blir det tredje gången gillt i Brasilien för svenske Jack Hermansson? ✅ Tror någon att bältet byter ägare i huvudmatchen? ✅ Kolla in MMAnytt-redaktionens bettingtips och analyser inför nattens UFC 224!

I natt är det dags för UFC 224: Nunes vs. Pennington, som äger rum i Rio de Janeiro, Brasilien.

Självklart är Redaktionstipset tillbaka där MMAnytts Ashah TafariMatias Andres, Stefan RomareJohan Taliercio och Sebastian Vendel-Martinez delar med sig av sina bettingtips och analyser inför huvudkortets fem matcher. Givetvis tippar gänget även den Norge-baserade svensken Jack Hermanssons stora match mot veteranen Thales Leites, som går på galans underkort.

Så här ser oddsen ut från MMAnytts samarbetspartner Ohmbet – bettingsidan med världens bästa UFC-odds:

Oddsen kan ändras – besök Ohmbet för aktuella odds.


RELATERAT: UFC 224: Nunes vs. Pennington – Matchkortet, Tiderna och Oddsen


Amanda Nunes vs. Raquel Pennington

Ashah Tafari

Jag ser titelmatchen mellan Amanda Nunes vs. Raquel Pennington som klart jämnare än vad oddsmakarna gör och många av er kommer nog bli rätt förvånade när jag skriver att jag tror på en skräll här. Låt mig förklara mitt resonemang…

Nunes öppnar oftast väldigt aggressivt men Pennington är en riktig tuffing som är bra ståendes och som kan ta en smäll. Så även om hon troligen kommer absorbera både det ena och andra hårda slaget inledningsvis, så tror jag att hon kommer kunna stå emot bättre än några av Nunes tidigare motståndare. Vidare så är Pennington tämligen komplett som fighter, även om hon inte riktigt sticker ut avsevärt i något område. Hon är duktig på att kontrollera sina matcher i klinchen och det kan mycket väl komma att bli ett nyttigt verktyg även här.

När stormen lagt sig och Nunes eventuellt tvingas jobba med ryggen mot buren, så kan hennes (något tvivelaktiga) kondition påverkas i längden. “Leoa” vann förvisso en femrondare senast, om än via ett sylvasst delat domslut, men det går inte att förneka att uthålligheten har varit något av en svaghet hos henne och Pennington tror jag definitivt har det bättre flåset här.

Det svårt att veta vilken form “Rocky” är i efter ett och ett halvt års frånvaro och det är en liten chansning som jag tar, men jag upplever att hon verkar självsäker och tror att hon kommer kunna göra nog för att stjäla matchens tre sista ronder och därmed utropas till ny mästarinna i bantamvikt.

Vinnare: Raquel Pennington via domslut (odds: 8.87).

Matias Andres

Pennington får sin livs chans då hon möter Amanda Nunes i en kamp om bantamviktsbältet. Hon har just nu fyra raka segrar men man får inte glömma att hon gick sin senaste match i november 2016 och att hon sedan dess även genomgått en omfattande operation. Hon kommer inte få en chans att känna sig bekväm i buren då Nunes är en mycket aggressiv fighter som tänker försvara sitt bälte utan pardon. De höga oddsen i Penningtons favör gör att man blir sugen på att satsa en slant men det blir i live bet i sådana fall. Jag tror detta kommer bli ännu en rejäl demolering signerad Nunes.

Vinnare: Amanda Nunes via T/KO (odds: 2.13).

Stefan Romare

Pennington har inget imponerande record men har matchats tufft sedan början av karriären med förluster mot Cat Zingano och Leslie Smith. Pennington har varit extremt inaktiv de senaste två åren med endast en match sedan december 2016.

Hon kommer dessutom från ett benbrott så det är många frågetecken kring utmanaren Pennington. Hon möter lejoninnan Amanda Nunes från Brasilien vars självförtroende är på topp med sex raka vinster. Hon har varit aktiv och har dessutom matchen på hemmaplan. Hade Pennington varit hundraprocentig hade jag nog kunnat luta åt utmanaren.

Men jag tror mästarinnan tar hem det tack vare kvickare fotarbete och huvudrörelse.

Vinnare: Amanda Nunes via domslut (odds: 3.02).

Johan Taliercio

Pennington har inte gått en match sedan 2016 men kommer till titelmatchen med fyra raka vinster, alla via domslut, i bagaget. “Rocky” och Amanda Nunes känner varandra sedan tidigare då de tränat tillsammans och varit sparringpartners vilket bör betyda att Pennington inte kommer förvånas av Nunes slagstyrka eller våldsamhet, som hon ju visat upp mot sina tidigare utmanare.

Det här lär bli en ganska enkel seger för Nunes. Pennington har dock aldrig blivit knockad, men Nunes visade på väldigt förbättrad cardio mot Shevchenko senast och känns som en på alla sätt bättre atlet än Pennington. Jag skulle bli väldigt förvånad om inte “Leoa” har kvar sin bantamviktstitel efter lördagens titelmöte.

Vinnare: Amanda Nunes via T/KO (odds: 2.13).

Sebastian Vendel-Martinez

Raquel Pennignton lever verkligen upp till smeknamnet ”Rocky”, med en tuff och grötig fightingstil och en ”allt eller inget”-inställning till matcherna. Det hade varit väldigt roligt att se henne vinna en UFC-titel, men jag kan helt enkelt inte se det hända. Amanda Nunes slår hårdare, hennes nertagningar sitter mer ofta än inte och hennes ground and pound är rakt av skomningslös. Jag tror att Nunes dominerar inledningsvis, men tappar någorlunda mot de två sista ronderna på grund av bristande kondition. Detta kommer lämna utrymme för Pennington att imponera i de två sista ronderna, men jag tror inte att det räcker för att vinna matchen.

Vinnare: Amanda Nunes via domslut (odds: 3.02).

Ronaldo Souza vs. Kelvin Gastelum

Ashah Tafari

Toppmötet mellan Ronaldo Souza och Kelvin Gastelum kan mycket väl vara galans mest svårtippade match i mina ögon. Bägge två har helt klart verktyg för att besegra den andre och det kommer i slutändan handla om vem av dem som lyckas få igenom sin vilja under just denna natt.

“Jacare” har länge varit en av mellanviktens absolut bästa fighters, men det är Gastelum som har åldern på sin sida och troligtvis är närmare sitt “prime”. Bägge två är kompletta fighters som kan avsluta matchen ståendes liksom på marken, men jag ger ändå fördelen till Gastelum i strikingen medan jag å andra sidan ser Souza som den bättre grapplern.

Det är riktigt jämnt men jag ser Gastelums brottning och jiu-jitsu som tillräckligt vass för att undvika eventuell fara på marken – och min känsla säger mig att Gastelum kommer få jobbet gjort med en fullträff ståendes.

Vinnare: Kelvin Gastelum via T/KO (odds: 2.83).

Matias Andres

Denna match mellan topprankade mellanviktarna “Jacare” och Gastelum kan komma att bli riktigt intressant. Gastelum är en personlig favorit och han har sett otroligt vass ut i sin nya division. Efter att ha återvänt till mellanviktsklassen har han endast förlorat mot Chris Weidman och det via submission. Det bådar inte gott då “Jacare” är en grappler av högsta rang. “Jacare” ser ut att vara hungrigare än någonsin och har förbättrat sin stående arsenal den senaste tiden. Blir det inte en tidig seger för Gastelum så tror jag “Jacare” äter upp honom på mattan.

Vinnare: Ronaldo Souza via submission (odds: 2.64).

Stefan Romare

Ett väldigt intressant test för weltervikts-TUF-vinnaren Kelvin Gastelum, som, om han besegrar topprankade Jacare Souza, definitivt hör hemma i mellanviktsklassen. Gastelum är snabbare ståendes med bra brottning och kommer inte att, likt Derek Brunson, springa in i Souzas slag.

Souza har grym timing och riktigt bra brottning, men frågan är om han lyckas hålla ned brottaren Gastelum, som visat sig riktigt bra på att ta sig upp från botten.

Hela matchen hänger på i vilken distans det utspelar sig, på marken: fördel Jacare; ståendes: fördel Gastelum.

Vinnare: Kelvin Gastelum via domslut (odds: 5.58).

Johan Taliercio

.”Jacare” bevisade att han inte var slut när han besegrade Derek Brunson på ett imponerande sätt i sin sista match. Han är dock 38 år gammal, medan Kelvin Gastelum blott är 26. Jag har alltid gillat Gastelum för hans fightstil, han är en riktigt crisp striker samtidigt som han är en uthållig grinder med imponerande cardio. Samtidigt är han en naturlig welterviktare, något som inte minst syntes mot Chris Weidman.

Gastelum får bara inte låta “Jacare” ta ned honom och kontrollera honom på marken – lyckas han med talar allt för att han tar hem matchen via avslut och kanske till och med blir nästa titelutmanare.

Vinnare: Kelvin Gastelum via T/KO (odds: 2.83).

Sebastian Vendel-Martinez

Det finns mycket att gilla med Kelvin Gastelum i denna matchen, han slår extremt hårt och har en stark toppkontroll. Han har dock haft problem med konditionen, och även om hans striking är relativt bra och med mycket kraft i varenda slag, saknar han den finessen som exempelvis Robert Whittaker har med sin kickboxning. ”Jacare” Souza är en av de bästa grapplers i UFC och hans striking har förbättrats markant. Om inte Gastelum får in ett avslutande slag i den första ronden elelr tidigt i den andra har jag svårt att se honom vinna.

Vinnare: Ronaldo Souza via submission (odds: 2.64).

Mackenzie Dern vs. Amanda Cooper

Ashah Tafari

Mackenzie Dern såg i ärlighetens namn inte särskilt bra ut i sin UFC-debut, där kammade hem en knapp vinst via delat domslut mot en av stråviktens mindre etablerade fighters. Nu ställs det obesegrade BJJ-esset mot The Ultimate Fighter-finalisten Amanda Cooper, som jag ser som mycket bättre än vad hennes matchfacit visar.

Jag har följt Cooper sedan TUF 23 och medan Dern visar på en viss lathet och oprofessionell inställning genom att komma in med över tre kilos övervikt – så är Cooper å andra sidan en väldigt seriös och målinriktad kämpe som ger allt hon har både inför sina matcher och inne i buren.

Derns brutala viktmiss ger henne utan tvekan ett övertag, men då hon har visat på stora luckor i sitt stående game och samtidigt hade svårt att få till sina nedtagningar senast så ser jag Cooper som vinnare här. “ABC:s” striking är enligt min bedömning på en klart högre nivå och jag tror hon kommer lyckas styra matchen på sin distans, istället för att låta Dern ta matchen dit hon vill.

Vinnare: Amanda Cooper via domslut (odds: 4.59).

Matias Andres

Mackenzie Dern är en flerfaldig guldmedaljör inom BJJ och Amanda Cooper är 3-3 i sin professionella karriär där alla förlusterna kommit via submission. Dern har själv sagt att hon kommer sikta på en submission-vinst men frågan är om hon kommer kunna ta ned matchen på mattan? Under tre ronder så kommer hon få många chanser och jag tror inte Cooper har förmågan att hålla matchen stående hela tiden.

Vinnare: Mackenzie Dern via submission (odds: 2.24).

Stefan Romare

Två damer som jag inte blivit superimponerad över. Mackenzie Dern kom till UFC med mycket hype på grund av hennes otroliga BJJ. Hennes ståendes är dock väldigt suspekt. Cooper har två förluster via submission mot fighters med mycket sämre BJJ än Dern.

En sak Dern har lärt sig bra är att gå från att slå till nedtagning, något som det känns väldigt troligt att hon lyckas med även i denna match. Om inte är hon nog körd. Vid vidare diskussion med mina eminenta kollegor så fick jag en känsla att Dern, som gillar att ducka med huvudet och gå in med slagkombinationer, träffas av ett knä.

Den katastrofala viktnedgången kan ha gjort att hennes chans att knockas ökar, vilket gör mitt “Mystic Mac”-knä än mer farligt!

Vinnare: Amanda Cooper via T/KO (odds: 5.08).

Johan Taliercio

.Jag är inte alls imponerad över Mackenzie Derns debutmatch som hon lika gärna kunde ha förlorat. Att döma av allt från hennes kommentarer om att hon föredrar att vara på stranden före träning till hennes grovt misslyckade viktminskning inför matchen verkar det som att det unga BJJ-esset kanske inte har alla mentala bitar på plats.

Detta blir oavsett vad en tuff uppgift för Cooper, som får möta en fighter som lika gärna kunde tävlat i en högre viktklass. Hon verkar dock vara inställd på att ge Dern en läxa, och frågan är om hon inte är den som har den största vinnarskallen i det här mötet. Jag tror att hon kommer stå för en “skräll” och avsluta Dern ståendes.

Vinnare: Amanda Cooper via T/KO (odds: 5.08).

Sebastian Vendel-Martinez

Blir Mackenzie Dern UFCs nya stjärna i de kvinnliga divisionerna? Möjligtvis, men inte än. Hennes prestation mot Ashley Yoder lämnade mycket att önska efter, och det delade domslutet var ett resultat av en extremt jämn match. Amanda Cooper må inte ha ett imponerande matchfacit, men hon har mött bra fighters och lär, enligt mig, kunna göra nog för att hålla matchen stående elelr åtminstone undvika submissions på marken.

Vinnare: Amanda Cooper via domslut (odds: 4.59).

John Lineker vs. Brian Kelleher

Ashah Tafari

Efter tre imponerande vinster i UFC – senast mot den tidigare dominanta bantamviktsmästaren Renan Barao – får Brian Kelleher nu chansen att slå sig in i divisionens toppskikt när han gör upp mot John Lineker.

Även om Kelleher är en vass fighter som troligen skulle kunna vinna över en del topp 15-rankade fighters, så ser jag dock Lineker som den bättre fightern här. Kellehers är tuff och lär definitivt ge allt han har där inne, men Linekers stående är enligt mig på en för hög nivå för honom och jag ser “Hands of Stone” få jobbet gjort med en ny knockoutvinst.

Vinnare: John Lineker via T/KO (odds: 3.33).

Matias Andres

Kelleher är en intressant figur som börjar få det erkännande som han förtjänar. I sin senaste match besegrade han den före detta mästaren Renan Barao och nu tar han sig an den aggressiva Lineker. Jag tror att Kelleher kan ta hem vinsten om han inte visar Lineker alltför mycket respekt, något som kommer göra susen för hans karriär då han är orankad och Lineker är rankad #6. Med tre ronder till hands så utgår jag från att Lineker kommer att skina starkt i första och möjligen andra. Överlever Kelleher första ronden är matchen hans att vinna men frågan är hur mycket stryk han kommer ta i öppningsronden? Jag tror Linekers tunga slag kommer bli för mycket för “Boom” och att han stapplandes kommer ta sig till slutsignalen bara för att förlora via domslut

Vinnare: John Lineker via domslut (odds: 2.13).

Stefan Romare

En match som på förhand är storfavorit till att få en fight night bonus, antingen på grund av en tok-knock eller ett galet krig. Båda herrarna har klättrat i rankingen men Kelleher har nog imponerat mest på senaste tiden, speciellt vinsten över forne mästaren Renan Barao.

Kan Kelleher hålla sig undan Linekers bomber och använda fotarbete och huvudrörelse kommer det bli en lång natt för Lineker som har en tendens att träffa luft. Kellehers självförtroende borde va på topp och så länge han klarar sig de första minuterna känns det som han har en riktigt stor chans att vinna.

Vinnare: Brian Kelleher via domslut (odds: 3.50).

Johan Taliercio

Brian Kelleher är en fighter som har imponerat på mig. Han har hållit sig aktiv under den senaste tiden och har två raka vinster mot bra motstånd sedan i höstas. Nu får han ta sig an Lineker, en otroligt komplett och tuff bantamviktare som vunnit 7 av sina 8 senaste matcher där han bara fallit mot den regerande mästaren TJ Dillashaw via decision.

Det mesta pekar på att Lineker bör vara storfavorit, men jag har en känsla av att Kelleher kommer ta sig an den här matchen på ett moget sätt och jag tror att han kommer ha en bra gameplan redo för Lineker. Går saker och ting hans väg är “Boom” också alltid ett submissionhot.

Vinnare: Brian Kelleher via domslut (odds: 3.50).

Sebastian Vendel-Martinez

Bantamviktsmötet mellan John Lineker och Brian Kelleher är väldigt svårtippat i mitt tycke. Kelleher har imponerat på sistone, särskilt med en poängseger över den forne bantamvitksmästaren Renan Barao. Dock har Lineker länge och konsekvent mött bantam- och flugviksdivisionens elit. Det lär bli jämnt, men jag ser Lineker som vinnare i slutändan.

Vinnare: John Lineker via domslut (odds: 2.13).

Vitor Belfort vs. Lyoto Machida

Ashah Tafari

I huvudkortets första match får vi se ett riktigt spännande mellanviktsmöte mellan två brasilianska UFC-veteraner tillika forna mästare – Vitor Belfort och Lyoto Machida. Om man dock ska vara ärlig så låter detta nog bättre på pappret än vad det kommer bli i verkligheten – ty denna match borde ha bokats för flera år sedan.

Efter tidigare doping och senare testosteronterapi som på grund av nya regler tvingades avbrytas abrupt, så kan ingen förneka att Belforts fysik idag är långt ifrån vad den en gång var. Vad gäller Machida så är det å andra sidan hans haka som verkar ha börjat ge vika i ett par tre matcher på sistone, vilket i och för sig tillför en intressant aspekt då “The Phenom” trots allt fortfarande slår väldigt hårt. Det gäller för Machida att vara på sin vakt och röra sig mycket i början av matchen för att undvika Belforts tidiga storm – men det är också något som karatekan alltid har varit känd för.

Även om Belfort definitivt har en viss chans att knocka Machida, så tror jag ändå att “The Dragons” fotarbete, okonventionella rörelse och exceptionella tajming kommer låta honom styra matchen med kontringar som sitt viktigaste vapen.

Vinnare: Lyoto Machida via domslut (odds: 2.82).

Matias Andres

Lyoto Machida öppnar upp som favorit mot Belfort men jag är inte helt övertygad. Belfort har fortfarande kraft i nävarna och Machidas haka är mer än suspekt. Båda fighters har sett sina bättre dagar och därför kommer det att bli intressant att se hur dessa två kommer att göra ifrån sig. Machida kommer ändå att vara mer kvick på fötterna och klarar han att hålla sig borta från en rejäl counter från Belfort så tror jag att han kan överrumpla honom med sparkar och slag och slutligen gå hem med seger via avslut.

Vinnare: Lyoto Machida via T/KO (odds: 2.28).

Stefan Romare

Två av de äldre mellanviktarna gör upp i “dinosauriekampen”. Belfort såg väldigt smärt och smal ut medan Machida såg ut som han alltid brukar.

Om Belfort inte vinner inom första minuten så känns det kört för “the old lion” och “draken” Machida kommer att ta över mer och mer ju längre matchen lider. Belforts största chans kanske är att få ned det till matchen och på det sättet TKO:a Machida. Det tror jag dock inte på.

Vinnare: Lyoto Machida via T/KO (odds: 2.28).

Johan Taliercio

I ett på något sätt ändå härligt veteranmöte får vi se Vitor Belfort och Lyoto Machida drabba samman. Belfort känns som att han kan avsluta sin karriär vid en förlust här, men skulle han ta hem segern kan får vi kanske se honom stanna kvar ett tag till.

Just det tror jag kommer vara en avgörande faktor för vem som tar hem den här matchen. Det känns nämligen som att Machida verkligen tror att han har mer att ge, och han tog hem en ändå imponerande seger mot Eryk Anders senast.

Trots att hans haka inte är vad den har varit så tror jag att han kan klara sig i tre ronder mot en desillusionerad Belfort, och även om det står klart att båda två har gjort sitt på den här nivån så kommer Machida att kunna plocka poäng och ta hem segern via domslut.

Vinnare: Lyoto Machida via domslut (odds: 2.82).

Sebastian Vendel-Martinez

Både Lyoto Machida och Vitor Belfort har nyligen tagit sig ut tufffa förlustsviter och hoppas på att förlänga den i deras hemland. Belfort planerar att pensionera sig efter denna match medan Machida siktar på en ny titelchans, dessutom verkar den förstnämnde ha påverkats betydlgit mer av USADA och hans stortid är ett minne blott. Belfort lär tåga in hårt, träffa mycket luft och sedan bli kontrad gång på gång tills ”Draken” får in en träff liknande den som avslutade Ryan Bader.

Vinnare: Lyoto Machida via T/KO (odds: 2.28).

Thales Leites vs. Jack Hermansson

Ashah Tafari

I den tredje matchen på galans underkort ställs ingen mindre än Jack Hermansson mot den ärrade veteranen Thales Leites och det är givetvis lite knepigt att försöka analysera den här matchen utan att vara för partisk, då man förstås hoppas på en svensk seger.

Min uppfattning är dock att Leites dalar i sin karriär och att 36-åringen redan har sett sina bästa dagar, medan Hermansson är hungrig och på väg upp trots att han åkte på en tuff förlust senast.

En aspekt att ta i beaktande är att Hermanssons båda UFC-förluster har kommit på brasiliansk mark, men i min intervju med honom så hävdade han samtidigt bestämt att Brasilien inte hade med saken att göra i de matcherna och att han nu är i sitt livs bästa form.

Blir det tredje gången gillt i Brasilien? Jag måste säga ja. Leites i det här läget känns som en snäppet snällare matchning än innan – samtidigt som det ändå rör sig om en veteran och tidigare titelutmanare som absolut ska tas på största allvar. Min ärliga bedömning är att Hermanssons stående är bättre och att han är starkare från topp.

Många anser att “The Joker” är bland de bästa i hela UFC när det kommer till ground and pound – och jag både tror och hoppas att den här matchen kommer bli ännu ett bevis för det.

Vinnare: Jack Hermansson via T/KO (odds: 3.16).

Matias Andres

Jack Hermansson får en riktigt bra chans att visa vad han går för när han beger sig till Brasilien för tredje gången i sin UFC-karriär. Det har inte gått vägen de två första gångerna men när han ställs mot den före detta titelutmanaren Thales Leites tror jag att svensken kommer att skina. Leites har inte samma kraft som Thiago Santos och Hermansson kommer därmed inte vara lika försiktig som sist. Sedan tror jag att han lärt sig en viktig läxa: att diktera tempot och inte anpassa sig efter sin motståndare. Hermanssons största vapen kommer att vara hans kvickhet och i kombination med en initial slagserie, nedtagning och ground-and-pound så tror jag att detta blir en snabb seger för “The Joker”.

Vinnare: Jack Hermansson via T/KO (odds: 3.16).

Stefan Romare

Hermansson får ytterligare en chans att visa den brasilianska publiken att han kan vinna framför dem. Denna gång möter han en mycket mer överkomlig motståndare där gameplanen är enkel – håll det ståendes och om det mot förmodan skulle hamna på marken, se till att ha topposition!

Leites har inte varit imponerande i sin senaste vända i UFC och kommer från en förlust mot Brad Tavares. Hemmapubliken kan ge honom en extra boost men måste ändå välja med hjärtat – jag tror på vår norskbaserade svensk Jack “The Joker” Hermansson!

Vinnare: Jack Hermansson via T/KO (odds: ).

Johan Taliercio

“The Joker” säger sig vara i toppform och den här matchen mot Thales Leites bör passa honom perfekt. Leites står inte för något självklart knockouthot och har gjort sitt på den här nivån – det känns verkligen som att Hermansson är den som bryr sig mest om att vinna den här matchen.

Leites är en tidigare titelutmanare och en ärrad veteran som har varit med ett tag, så det gäller ändå för “The Joker” att inte ta honom för givet. Brassen har plockat hem många segrar via submission tidigare under sin karriär så om Hermansson kan bör han hålla det kvar stående, för att sedan använda sig av sin ground-and-pound för att försöka få till ett avslut. Jag tror att han har det i sig.

Vinnare: Jack Hermansson via T/KO (odds: 3.16).

Sebastian Vendel-Martinez

När Jack Hermansson besöker Brasilien blir det minsann inga enkla matcher, men han har aldrig begärt sådana möten heller. Trots faktumet att Thales Leites utmanat om titeln tidigare ser jag detta som den mest fördelaktiga matchningen han haft i Brasilien. Leites har förlorat två utav sina tre senaste och fyra utav sina sex senaste. Även om MMA-matte ofta inte är helt korrekt kan det ge en brra indikation av hur fighters klarar sig mot särskilda stilar, och jag anser att Hermanson kan ge brassen samma sorts problem som Brad Tavares och Krzysztof Jotko gjort – Två fighters som jag för övrigt hade kunnat se svensken besegra. Detta är ”The Jokers” match att vinna, och jag tror han gör det.

Vinnare: Jack Hermansson via domslut (odds: 2.57).


RELATERAT: Superoddset på Jack Hermansson – vinn 12 gånger pengarna hos Ohmbet!


Ställningen i Redaktionstipset 2018

Så här ser ställningen ut hittills i Redaktionstipset 2018, där Ashah, Matias, Stefan, Johan och Sebastian delar med sig av sina tipsrader inför varje UFC-galas huvudkort:

Antal rätt:

  • 1. Matias Andres: 32 rätt, 26 fel
  • 2. Stefan Romare: 31 rätt, 27 fel
  • 2. Ashah Tafari: 30 rätt, 24 fel
  • 4. Johan Taliercio: 27 rätt, 27 fel
  • 5. Sebastian Vendel-Martinez: 14 rätt, 10 fel

Bäst procentsats:

  • 1. Sebastian Vendel-Martinez 58,3 % rätt
  • 2. Ashah Tafari: 55,5 % rätt
  • 3. Matias Andres: 55,1 % rätt
  • 4. Stefan Romare: 53,4 % rätt
  • 5. Johan Taliercio: 50,0 % rätt

Förra året hade Matias Andres flest rätt.


Hur ser dina tips ut inför UFC 224?

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...