Redaktionstipset: UFC 227: Dillashaw vs. Garbrandt 2

✅ Vem vinner returmötet - TJ Dillashaw eller Cody Garbrandt? ✅ Kolla in redaktionens bettingtips och analyser inför nattens UFC 227!

I kväll är det dags för UFC 227: Dillashaw vs. Garbrandt 2, som går av stapeln i Los Angeles, Kalifornien.

Självklart är Redaktionstipset tillbaka där MMAnytts Ashah TafariMatias AndresStefan RomareJohan Taliercio och Sebastian Vendel-Martinez med sig av sina bettingtips och analyser inför huvudkortets fem matcher.

Så här ser oddsen ut från MMAnytts samarbetspartner Ohmbet – bettingsidan med världens bästa UFC-odds:

Oddsen kan ändras – besök Ohmbet för aktuella odds.


RELATERAT: UFC 227: Dillashaw vs. Garbrandt 2 – Matchkortet, Tiderna och Oddsen


TJ Dillashaw vs. Cody Garbrandt

Ashah Tafari

Som vi såg senast är rivalerna och forne klubbkamraterna TJ Dillashaw och Cody Garbrandt oerhört jämnt matchade mot varandra. De känner varandra och de vet vad de ska akta sig för – samt vad som fungerar mot den andre.

När det kommer till ren slagkraft tror jag att Garbrandt har bäst power – men Dillashaw har en bredare arsenal och ett betydligt mer okonventionellt rörelsemönster, som gör att han kan skapa bra lägen och pricka sina motståndare när de inte är beredda.

Brottningen fick vi inte se något av sist och om inte denna returmatch går till de senare ronderna tror jag inte att det blir aktuellt här heller. Men i så fall lär det vara tämligen jämnt mellan dem även i det avseendet.

Jag ser vägar till vinst för bägge fighters men lutar ändå klart åt Dillashaws håll. Han bör kunna hålla huvudet kallt och knocka en något känsloladdad Garbrandt även denna gång.

Vinnare: TJ Dillashaw via T/KO (odds: 3.00).

Matias Andres

Woohoo, fucking hell! Det här är en så satans bra match att det är svårt att greppa. Allt ifrån bakgrundshistorien till deras trash talk och skill set. Cruz i all ära men Dillashaw vs Garbrandt är helt enkelt att föredra på grund av båda fighters tendens att pressa framåt och villighet att utbyta sparkar och slag. Varje kollision för med sig chansen till knock men jag tror att Killashaws fotarbete och rörlighet kommer vara den avgörande faktorn. Goddamn vad grymt det kommer att bli!

Vinnare: TJ Dillashaw via T/KO (odds: 3.00).

Stefan Romare

Riktigt grym rematch mellan de två bästa bantamviktarna i världen. Båda två har visat att de kan ta emot slag och Cody har inför denna matchen fått ett ordentligt training camp. Matchbilden kommer nog se väldigt lika ut med mycket rörelse från Dillashaw och snabba händer från Garbrandt. Har svårt att se hur matchen ska gå tiden ut men de är båda väldigt jämna.

Jag tror ändå att The Snake Dillashaw tar hem matchen via huvudspark och uppföljande slag.

Vinnare: TJ Dillashaw via T/KO (odds: 3.00).

Johan Taliercio

Jag har en känsla av att det är Garbrandts tur att ta hem mötet den här gången. Han såg riktigt vass ut i den första ronden i det förra mötet, och Dillashaw var ytterst nära på att bli knockad innan han räddades av klockan.

Jag tror att vi får se en liknande matchbild där Dillashaw sätter tempot och Garbrandt försöker kontra, något vi vet att han är riktigt vass på. Här tror jag att han lyckas sänka TJ och den här gången avsluta honom.

Vinnare: Cody Garbrandt via T/KO (odds: 2.85).

Sebastian Vendel-Martinez

Än en gång förväntar jag mig en oerhört jämn och fartfylld match där båda fighters lär ha sina stunder. Stående ger jag en knapp kraftfördel till Cody Garbrandt, men TJ Dillashaw känns mer varierad i sina attacker. Det är väldigt svårt att tippa här, enligt mig, men jag tror att Dillashaw har vad som krävs för att än en gång hitta rytmen och bryta ner den något mer enformiga Gabrandt.

Vinnare: TJ Dillashaw via T/KO (odds: 3.00).

Demetrious Johnson vs. Henry Cejudo

Ashah Tafari

Demetrious ”Mighty Mouse” Johnson är UFC:s mest dominanta mästare – men han har tyvärr inte mycket motstånd i flugviktsklassen, som han snart har rensat ut totalt.

Henry Cejudo är en fighter som ständigt utvecklar sig och blir mer komplett. Men han är inte redo för denna returmatch och det lär visa sig rätt snabbt.

Vinnare: Demetrious Johnson via submission (specialodds: 6.00).

Matias Andres

Det finns mycket som gör Mighty Mouse till en av världens bästa fighters men en huvudkomponent är hans hunger för att fortsätta utvecklas. Varje gång vi se Mighty i buren så bjuder han på något nytt och det är sällan som man blir besviken på en MM-match. Det är inte hans motståndare som är dåliga, det är Mighty som är så satans bra. Cejudo har sett otroligt bra ut i sina senaste matcher och speciellt hans stående game har ut utvecklats med stormsteg. Har han kortat ned avståndet mellan honom och Johnson? Nope. No. Nej. Tyvärr.

Vinnare: Demetrious Johnson via submission (specialodds: 6.00).

Stefan Romare

De två möttes på UFC 197 och Johnson dominerade Cejudo  fullständigt. Jag tror detta möte kommer att se ungefär likadant ut med Johnson i förarsätet. Avslutet kommer även att komma i denna match men jag tror helt klart att Cejudo klarar sig minst en rond mot den obestridde flugviktskungen.

Vinnare: Demetrious Johnson via submission (specialodds: 6.00).

Johan Taliercio

Cejudo lär ha förbättrat sina färdigheter avsevärt vid det här laget sedan de båda toppflugviktarna möttes sist – frågan är bara om det kommer spela någon roll. “Mighty Mouse” känns helt enkelt för överlägsen och Cejudo känns inte som den person som kommer avsluta hans otroliga vinstsvit i flugvikten.

Den här gången tror jag dock att Cejudo kommer klara av alla fem ronder och åtminstone kanske ställa till lite trubbel för Johnson – men inte utan att Pound-for-pound-ettan ta hem matchen till sist.

Vinnare: Demetrious Johnson via domslut (odds: 2.50).

Sebastian Vendel-Martinez

Henry Cejudo är utan tvekan en extremt skicklig fighter och en av de bästa flugviktarna i världen…men Demetrious Johnson besegrade Cejudo utan något större problem i deras första möte. Jag förväntar mig att returmatchen går längre än det första mötet, men resultatet lär förbli detsamma.

Vinnare: Demetrious Johnson via submission (specialodds: 6.00).

Cub Swanson vs. Renato Moicano

Ashah Tafari

Cub Swanson kommer in som rätt kraftig underdog med två raka förluster i ryggen, när han tar sig an den stigande brasilianaren Renato Moicano. Och jag måste säga att jag är förvånad över det höga oddset på Swanson.

Visst håller Swanson på att komma upp lite i åren och han kanske inte riktigt är i sitt “prime” längre, men hans senaste förluster har kommit mot två av divisionens absolut främsta fighters i form av Brian Ortega och Frankie Edgar och innan dess stod han med hela fyra raka vinster. Swanson tillhör fortfarande toppen av fjädervikten.

Moicano är en stor fjäderviktare som visat på stor potential och denna match är något svårtippad om man frågar mig. Men jag tror att Swanson kommer få jobbet gjort, troligtvis via domslut efter tre spännande och fartfyllda ronder.

Vinnare: Cub Swanson via domslut (odds: 5.50).

Matias Andres

Swanson tog matchen mot Moicano utan att tveka men han har mycket att förlora på denna matchning. Moicano är en mycket talangfull fighter som var på god väg att vinna mot Ortega innan han vårdslöst tog ned matchen på mattan. Moicano är snabb i händerna, har riktigt bra fotarbete och attackerar med både slag och sparkar. Jag tror vi kommer att få se Moicano bjuda på en match som kommer få fansen att få upp ögonen för honom. Tyvärr kommer det att bli på Swansons bekostnad.

Vinnare: Renato Moicano via T/KO (odds: 7.50).

Stefan Romare

Swanson har varit väldigt ojämn under sin karriär och Moicano har endast en förlust mot topprankade Brian Ortega. Moicano kommer kunna använda sina sparkar för att dra ned på Swansons fotarbete och kommer förmodligen ta hem ett ganska så dominant domslut.

Vinnare: Renato Moicano via domslut (odds: 1.65).

Johan Taliercio

Jag har sagt det förut – jag tror alltid på Renato Moicano. Den unge brassen har ju endast en förlust hittills i sin karriär, och den kom mot fenomenale Brian Ortega via submission i den tredje ronden efter en riktigt tuff fight.

Sedan förlusten mot Ortega har också Moicano lyckats besegra Calvin Kattar via enhälligt domslut, och jag tror tyvärr att veteranen Swanson (som jag verkligen gillar) får det väldigt tufft.

Vinnare: Renato Moicano via domslut (odds: 1.65).

Sebastian Vendel-Martinez

Enligt oddsmakarna bör brassen Renato Moicano köra över veteranen Cub Swanson, men det är en utgång jag inte föreställer mig. Ja, Swanson har hamnat i en tuff svacka med två raka förluster och såg inte alls bra ut senast mot Frankie Edgar. Det är dock värt att nämna att två utav Moicanos fyra segrar i UFC kommit via delat domslut. Jag tror att Moicanos rörelse och snabbhet kommer leda till seger, men det är utan tvekan värt att slänga en slant på underdogen Swanson.

Vinnare: Renato Moicano via domslut (odds: 1.65).

Polyana Viana vs. JJ Aldrich

Ashah Tafari

I en stråviktsfrabbning får vi se två unga kvinnor kliva in i buren mot varandra. JJ Aldrich har hunnit med ett par fler UFC-matcher och står med två raka domslutsvinster – men Viana har imponerat mer hittills i karriären med en del fina avslut.

Jag har Viana som segrare här och tippar på att hon säkrar sin sjunde submissionvinst.

Vinnare: Polyana Viana via submission (odds: 2.80).

Matias Andres

Kvinnlig MMA i all ära men den här matchen hör inte hemma på huvudkortet. Ingen av dessa damer har imponerat särskilt mycket men det finns en gnutta hype bakom Viana och Aldrich såg helt okej ut i sin senaste match. Jag ger Aldrich fördelen om matchen håller sig stående medan BJJ-mästarinnan Viana bör kunna övertyga på mattan. I slutändan tror jag dock att Aldrich kommer att kunna hålla Viana borta tillräckligt för att kamma hem poäng men under tre ronder? Jag tror faktiskt att Viana kommer att kunna få tag i henne någon gång och faktiskt hota med ett avslut.

Vinnare: Polyana Viana via submission (odds: 2.80).

Stefan Romare

Två relativt okända damer på huvudkortet i Los Angeles. Viana är något mer erfaren än Aldrich men också två år äldre. Viana har sex raka vinster medan Aldrich har två, båda i UFC. Aldrich förluster har kommit via submission och Viana har ett par vinster på detta sätt. Viana känns som den bättre fightern i denna match.

Vinnare: Polyana Viana via submission (odds: 2.80).

Johan Taliercio

Den här matchen tror jag Viana tar hem. Hon är ung och hungrig och har avslutat fem motståndare i rad och övertygade i sin UFC-debut med en snabb submissionseger.

Nu tar hon sig an Aldrich, som själv har en fin svit inför den här matchen. Jag tror dock att Viana står för ännu ett imponerande avslut.

Vinnare: Polyana Viana via submission (odds: 2.80).

Sebastian Vendel-Martinez

Polyana Viana har inte direkt mött det bästa motståndet utanför UFC. Många av hennes segrar är mot betydligt mindre erfarna eller lyckade fighters, men jag är inte såld på JJ Aldrich då jag ser mer explosivitet och oförutsägbart från Viana. Aldrich är tuff och lär hålla ut men brasilianskan borde ta hem detta.

Vinnare: Polyana Viana via domslut (odds: 3.20).

Thiago Santos vs. Kevin Holland

Ashah Tafari

Thiago Santos är en ruskigt bra, topp 15-rankad mellanviktare som nu ställs mot en UFC-debutant i form av Kevin Holland.

Även om Holland är en stabil fighter som säkerligen har en ljus framtid, så ser jag en stor nivåskillnad här. Detta luktar knock.

Vinnare: Thiago Santos via T/KO (odds: 1.50).

Matias Andres

Varför Kevin Holland får en sådan stor chans mot Thiago Santos förstår jag inte. När han ställde upp undrar DWCS så hade han en enorm fördel i räckvidd och längd men valde istället att fjanta runt och blev därmed prickar med ett par slag som kunde avslutat honom. När han ställs mot Marreta Santos så kommer han inte ha den möjligheten och jag tror hans nonchalans kommer bli hans fall. Det skulle förvåna mig om Santos tar sin motståndare för givet.

Vinnare: Thiago Santos via T/KO (odds: 1.50).

Stefan Romare

“Marreta” tar sig an en spännande nykomling som enligt egen utsago inte ens visste vem Santos var. Holland har fyra raka vinster och tävlade senast i Tuesday Night Contender Series där han vann via domslut. Santos mötte senast WSOF-mästaren Dave Branch och förlorade ett enhälligt domslut. Man kan gissa att Santos är riktigt hungrig att visa nykomlingen att han borde veta hans namn.

Vinnare: Thiago Santos via T/KO (odds: 1.50).

Johan Taliercio

Det här blir nog en munsbit för “Marreta”, som var aktuell för att hoppa in som ersättare för Alexander Gustafsson för inte alls länge sedan.

Inför sin förlust senast mot David Branch hade han också fyra brutala avslut i mellanviktsdivisionen. Nej, Holland får en minst sagt tuff matchning i sin UFC-debut.

Vinnare: Thiago Santos via T/KO (odds: 1.50).

Sebastian Vendel-Martinez

Sist Thiago Santos tävlade förlorade han på en skrällknockout mot David Branch, och nu ställs han inför ännu en match där han riskerar att förlora väldigt mycket. Kevin Holland är en lovande talang, men han har inte mött en fighter med Santos erfarenhet eller färdigheter. Santos är ett monster i mellanvikt, lika stor som han är kraftig, och med en ödmjukande förlust bakom sig tror jag att han fightas smart – men behåller sin knockoutkraft.

Vinnare: Thiago Santos via T/KO (odds: 1.50).


Ställningen i Redaktionstipset 2018

Så här ser ställningen ut hittills i Redaktionstipset 2018:

Antal rätt:

  • 1. Ashah Tafari: 68 rätt, 48 fel
  • 2. Matias Andres: 66 rätt, 54 fel
  • 3. Stefan Romare: 61 rätt, 52 fel
  • 4. Johan Taliercio: 60 rätt, 50 fel
  • 5. Sebastian Vendel-Martinez: 49 rätt, 37 fel

Bäst procentsats:

  • 1. Ashah Tafari: 58,6 % rätt
  • 2. Sebastian Vendel-Martinez: 56,9 % rätt
  • 3. Matias Andres: 55,0 % rätt
  • 4. Johan Taliercio: 54,5 % rätt
  • 5. Stefan Romare: 53,9 % rätt

Förra året hade Matias Andres flest rätt.


Hur ser dina tips ut inför UFC 227?

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

bet365
Speltips: PFLRory MacDonald vs Sadibou Sy


1 Juli | 14:00 | PFL
1.30 - 3.25
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...