Stephen "Wonderboy" Thompson (vänster) och Darren "The Gorilla" Till höger). Foto: Sebastian Vendel-Martinez/MMAnytt

Redaktionstipset: UFC Fight Night 130: Thompson vs. Till

✅ Kan Darren Till säkra vinsten över "Wonderboy" trots misslyckade viktnedgången? ✅ Hur kommer det egentligen gå för svenskan Lina Länsberg? ✅ Kolla in MMAnytt-redaktionens bettingtips och analyser inför UFC Liverpool!

I natt är det dags för UFC Fight Night 130: Thompson vs. Till (även kallad UFC Liverpool), som äger rum i Echo Arena i Liverpool, England

Självklart är Redaktionstipset tillbaka där MMAnytts Ashah TafariMatias Andres, Stefan RomareJohan Taliercio och Sebastian Vendel-Martinez delar med sig av sina bettingtips och analyser inför huvudkortets sex matcher samt även svenskan Lina Länsbergs match mot Gina Mazany, som går på underkortet.

Så här ser oddsen ut från MMAnytts samarbetspartner Ohmbet – bettingsidan med världens bästa UFC-odds:

Oddsen kan ändras – besök Ohmbet för aktuella odds.


RELATERAT: UFC Liverpool: Matchkortet, Tiderna och Oddsen


Stephen Thompson vs. Darren Till

Ashah Tafari

Det här är en otroligt spännande och jämnt matchad welterviktsdrabbning där vi får se två av världens absolut bästa strikers göra upp. Stephen Thompson är rankad etta i divisionen av en anledning, men att ingen hittills har lyckats besegra supertalangen Darren Till säger även det en hel del.

Jag skriver det rakt ut: jag är helt övertygad om att Till kommer vinna detta. Det betyder absolut inte att jag ser förbi “Wonderboy” och visst har han sätt att vinna på – men jag har varit tämligen säker på att Till kommer bli en framtida mästare sedan han gjorde sin UFC-debut för över tre år sedan.

Enligt min bedömning är Till en av få som kan matcha Thompsons exceptionella avståndsbedömning, vilket kommer bli a och o i denna match. Tills storlek, styrka och slagkraft lär dessutom bli svårt för “Wonderboy” att hantera. Thompson är nog lite snabbare och har förstås bättre sparkar – men jag tror inte att han kommer kunna vinna en poängmatch här.

Den tekniska analysen kommer dessutom i andra hand här för min del. Den största anledningen att jag är så säker på Till är på grund av hans enorma självförtroende som verkligen är genuint. Han säger inte bara allt han säger för att det ska låta bra – han talar från hjärtat och tror verkligen att han är världens bästa fighter. En sådan självkänsla gör mycket och kan dessutom påverka motståndaren negativt både inför matchen likväl som inne i buren.

Att en familjekris störde Till i viktnedgången och ledde till en viktmiss lämnar lite frågetecken, men ska man gå efter statistiken så har alla fighters som missat vikten och sedan fightats ändå vunnit sina matcher hittills i år.

Många har uttryckt tvivel kring Till eftersom han inte har “lyckats” avsluta betydligt lägre rankade motståndare, men enligt mig är det väldigt uppenbart att han hade kul i buren och nästan larvade sig i sina senaste matcher innan han klev upp mot Donald Cerrone. Jag kan visserligen se matchen mot “Wonderboy” bli ett krig som går tiden ut – men det mest sannolika är enligt mig att vi får se en liknande matchbild som mot “Cowboy”, där Till säkrar vinsten med en relativt tidig knockout.

Vinnare: Darren Till via T/KO (odds: 2.81).

Matias Andres

Huvudmatchen kan komma att bli en riktig nagelbitare. Båda fighters har riktigt bra striking och har få förluster på sitt samlade matchfacit. Det kommer bli intressant att se vilken strategi som Till kommer att köra på, kommer han att vilja stå och utbyta slag med “Wonderboy” eller kommer han att försöka mixa in nedtagningar och hålla amerikanen gissandes? Till har riktigt bra timing men det går inte heller att bortse från “Wonderboys” förmåga att kontra. Jag tror att Thompsons haka kommer att spela in också. Han är otroligt tålig och har visat att han klarar av att hålla ett högt och aggressivt tempo i fem ronder. Jag tror vi kommer att få se ännu ett domslut med “Wonderboy” som segrare.

Vinnare: Stephen Thompson via domslut (odds: 3.00).

Stefan Romare

En av de mest framemotsedda welterviktsmatcherna på länge. Till har förvisso inte mött topprankat motstånd tidigare men har en rad fördelar inför denna match. Han är större, förmodligen starkare och är yngre.

Wonderboy är dock inte någon att förbise, hans livsfarliga karate gör att slag och sparkar kommer från skumma vinklar och Till kan nog inte ta hur många smällar från Thompson som helst.

Jag tror ändå att Thompsons fotarbete och hans otroliga förmåga att “point-fightas” så tror att det kan bli en lång kväll för Till.

Vinnare: Stephen Thompson via domslut (odds: 3.00).

Johan Taliercio

Det här är en match man verkligen sett fram emot när två av UFC:s bästa strikers ställs mot varandra. Till har visat sig vara en av UFC:s allra hetaste talanger efter att ha demolerat UFC-veteranen Donald “Cowboy” Cerrone i höstas och är helt obesegrad genom hela sin karriär. Å andra sidan är Stephen “Wonderboy” Thompson att räkna som welterviktsdivisionens allra största namn – han har faktiskt bara förlorat mot mästaren Tyron Woodley sedan förlusten mot Matt Brown 2012. Dessutom såg han ut att ha hittat formen igen i matchen mot Jorge Masvidal senast.

Det här är en otroligt svårtippad match. Wonderboy bör vara favorit, men Till är otroligt explosiv och känslan är att han skulle kunna övermanna Thompson som han gjorde mot Cerrone. Dock är Thompson betydligt försiktigare än “Cowboy”, och dessutom visade han upp en otrolig haka i mötena mot Woodley. Det känns tufft att betta mot Till, men jag tror att den rutinerade Thompson tar hem mötet.

Vinnare: Stephen Thompson via domslut (odds: 3.00).

Sebastian Vendel-Martinez

Hela UFC Fight Night 130 kretsar kring Darren Tills match mot Stephen Thompson, och med all rätt. Till har tagit UFC med storm, fått den matchningen han begärt och nu är det dags att ställa upp på hemmaplan. Till har otroligt mycket kraft, självförtroende och och vinnarinstinkt. Han lär dessutom suga åt sig atmosfären och supporten från hemmafansen  vilket också kommer gynna honom. Dock så tror jag att Thompsons erfarenhet, rutin och stil blir för mycket för engelsmannen. Thompson kommer inte underskatta sin motståndare eller bli uppslukad i stunden, han är en flerfaldig titelutmanare – och kommer bevisa det på söndag.

Vinnare: Stephen Thompson via domslut (odds: 3.00).


RELATERAT: Superoddset på Darren Till – vinn 12 gånger pengarna hos Ohmbet!


Neil Magny vs. Craig White

Ashah Tafari

Craig White står knappast inför någon lätt uppgift. Att göra sin UFC-debut på kort varsel är tufft i sig – och att då möta en rutinerad topp 10-rankad fighter som Neil Magny gör det inte direkt mycket enklare…

White är en orädd fighter som alltid går på avslut och han känns inte riktigt som den som kommer drabbas för mycket av all press. Ibland kan det bli en fördel att komma in utan något att förlora och det finns en möjlighet – om än en liten sådan – att White lyckas få till ett tidigt avslut.

Det absolut troligaste scenariot är dock att Magny successivt plockar isär White i tre ronder och vinner ett enhälligt domslut.

Vinnare: Neil Magny via domslut (odds: 2.70).

Matias Andres

White kommer få sin livs chans när han hoppar in som sen ersättare och möter Neil Magny som kvällens delade huvudmatch. Han egentligen ingenting att förlora förutom själva matchen och det är lite som tyder på att han går hem med vinsten mot Magny som är en fighter av rang som dessutom mött några av sportens bästa welterviktare. White låg dock inte på soffan när han fick samtalet från UFC så det kommer bli intressant vilken strategi som han tänker implementera mot den erfarna Magny. Vi kommer säkerligen att få se Magny hålla White på utsidan och frustrera honom med sin långa jabb. Det skulle inte förvåna mig om Magny försöker hålla det stående hela matchen igenom för att undvika Whites BJJ.

Vinnare: Neil Magny via domslut (odds: 2.70).

Stefan Romare

Magny är en av de fighters i UFC med bäst kondition men kanske inte är jättevass i andra områden. White tar matchen på kort varsel då ordinarie motståndare var tvungen att dra sig ur.

White har förlorat hälften av sina förluster via submission – kan gasellen Magny trötta ut White för att sedan ta ned honom och vinna via submission? Kanske, men jag tror att en domslutsvinst är mest trolig.

Vinnare: Neil Magny via domslut (odds: 2.70).

Johan Taliercio

27-årige Craig White kastas in mot rutinerade UFC-fightern Neil Magny med kort varsel för sin UFC-debut. White har under de senaste åren skördat framgångar i Cage Warriors och får nu chansen att visa vad han går för i UFC.

Magny känns dock alldeles för bra för honom vid det här laget, och även jag givetvis tycker att White ska ta chansen att ta den här matchen och få ett UFC-kontrakt så kommer den här matchen tyvärr att sluta i förlust.

Vinnare: Neil Magny via T/KO (odds: 1.40).

Sebastian Vendel-Martinez

Låt oss vara ärliga: detta är Neil Magnys match. Craig White ställer upp på kort notis och har visserligen en intensiv stil och är en skicklig grappler, men det är alldeles för svårt att se honom vinna detta. Magny är en ofta förbisedd fighter som ständigt håller sig kring toppen av divisionen, och lär inte ha problem med att ta sig förbi nykomlingen.

Vinnare: Neil Magny via T/KO (odds: 1.40).

Arnold Allen vs. Mads Burnell

Ashah Tafari

Detta är en mycket jämn match i mina ögon. Engelsmannen Arnold Allen känns mer komplett och jämn i sitt game, medan Burnell är en något mer aggressiv grappler som är mer benägen att gå på avslut.

Den här matchen kan verkligen sluta hursomhelst enligt min bedömning, men jag lutar åt Allen som jag tror kommer lyckas göra nog för att säkra en poängvinst på hemmaplan.

Vinnare: Arnold Allen via domslut (odds: 1.45).

Matias Andres

Danska Burnell såg mycket bra ut i de två sista ronderna då han mötte Mike Santiago och tog hem sin första UFC-vinst. Han kommer dock att få händerna fulla mot Allen som också imponerat i sina framträdanden i buren. Det är mycket som talar för Allen men speciellt att vägen mot framgång mot Burnell verkar vara att pressa framåt, något som starka Allen inte kommer ha några problem med. Detta kommer bli en lång kväll för dansken.

Vinnare: Arnold Allen via domslut (odds: 1.45).

Stefan Romare

Arnold Allen har imponerat sedan han gjorde sin UFC-debut och har bland annat en vinst mot Makwan Amirkhani som fightas precis innan honom ikväll.

Burnell har en vinst och en förlust i UFC och gjorde trots förlusten en bra match mot Michel Prazerez som var minst en viktklass större. Allen har fördelen med hemmaplan och jag tror att det kan vara den fördel han behöver.

Vinnare: Arnold Allen via T/KO (odds: 2.55).

Johan Taliercio

Ännu en spännande match när danske Mads Burnell ställs mot engelske Arnold Allen. Allen har tre raka i organisationen medan Burnell har 1-1 sedan UFC-debuten i höstas. Allen är en väldigt komplett fighter medan Burnell är en grapplingspecialist, och även om Burnells grappling är på en högre högstanivå än Allens så ligger engelsmannen allmänt på en högre nivå om man räknar in striking och försvar.

Burnell lär behöva jobba för att hålla matchen på marken, men jag tror att Allen är tillräckligt bra för att hålla det ståendes och ta hem matchen på poäng.

Vinnare: Arnold Allen via domslut (odds: 1.45).

Sebastian Vendel-Martinez

Arnold Allen är en brittisk talang som byggts upp mycket av UFC och han är hittills obesegrad i organisationen med tre raka segrar. Han är väldigt allsidig, men får inte alltid ihop alla komponenter så som han borde. Danske Mads Burnell är en underskattad fighter med skoningslös press och toppkontroll. Han är underdog i denna matchen men han är betydligt bättre än vad många tror, och kommer förhoppningsvis ta ett större steg in i rampljuset efter detta.

Vinnare: Mads Burnell via domslut (odds: 3.00).

Jason Knight vs. Makwan Amirkhani

Ashah Tafari

Oddsmakarna har Jason Knight som en rätt tydlig favorit mot Makwan Amirkhani men själv ser jag även denna som något av en “pick’em”-match som kan sluta lite hursomhelst. Bägge fighters gillar att gå på avslut – i synnerhet på marken – och detta kommer nog svänga fram och tillbaka om ingen lyckas avgöra tidigt.

Jag velar, men väljer det säkrare kortet här och går på segertippade Knight som bör kunna göra nog för att vinna ett jämnt domslut.

Vinnare: Jason Knight via domslut (odds: 2.48).

Matias Andres

Ouff, Knight vs. Amirkhani är en svår match att tippa. Hade det inte varit för Knights två senaste framträdanden så hade jag haft Knight som klar favorit men speciellt efter domslutsförlusten mot Benitez så måste jag börja tveka på var Knights huvud egentligen befinner sig. Knight är farlig på mattan men “Mr Finland” är ingen duvunge själv. Dyker Knight upp i sin vanliga form så kommer Amirkhani att få en lång kväll men jag tror faktiskt att “Mr Finland” kan finna momentum, krypa under huden på Knight och ta hem segern.

Vinnare: Makwan Amirkhani via domslut (odds: 3.21).

Stefan Romare

Mr. Finland är tillbaka efter över ett år borta från sporten. Han tar sig an den extremt tuffe Jason Knight som kommer till matchen med två raka förluster, bland annat en knockoutförlust mot Ricardo Lamas.

Amirkhani känns mycket mer teknisk och har en mer intelligent fightstil än Knight och jag tror att detta kan ta Makwan hela vägen till vinsten. Knight är svår att avsluta så Mr. Finland kommer att få kämpa i tre ronden.

Vinnare: Makwan Amirkhani via domslut (odds: 3.21).

Johan Taliercio

Det ska bli riktigt kul att se Makwan Amirkhani igen, och han ställs direkt mot tufft motstånd när han tar sig an Jason Knight, som dock har två raka förluster och verkligen behöver vända skutan åt rätt håll igen.

Jag både tror och hoppas att Amirkhani har utvecklats sedan förra året då han föll via delat domslut mot Arnold Allen, och även om han inte är favorit enligt oddsmakarna tror jag att han är redo att göra ett statement ikväll. Jag tror på vinst via avslut för “Mr. Finland”.

Vinnare: Makwan Amirkhani via T/KO (odds: 11.60).

Sebastian Vendel-Martinez

Mr. Finland, Makwan Amirkhani återvänder och får en tuff match i form av Jason Knight. Amirkhani är en skicklig grappler och har många vapen i sin arsenal, men Knight är alldeles för komplett, tuff, och lär inte falla för några av finnens knep, dessvärre. Amirkhani är en underhållande fighter som är viktig för nordisk MMA, men Knight är för grötig och härdad.

Vinnare: Jason Knight via domslut (odds: 2.48).

Claudio Henrique da Silva vs. Nordine Taleb

Ashah Tafari

Claudio Henrique da Silva gör nu comeback efter drygt tre och ett halvt års frånvaro och han återvänder knappast till någon enkel match. Nordine Taleb är en riktigt tuff welterviktare som är glödhet med två raka segrar – senast mot tuffingen Danny Roberts via en snabb knockout.

Silva är i princip obesegrad (hans enda förlust kom via diskvalifikation) och han vann senast ett jämnt domslut mot Leon Edwards, som för närvarande är topp 15-rankad med en fin vinstsvit i divisionen. Jag tycker dock ändå inte att Silva har sett särskilt imponerande ut i oktogonen och med den långa frånvaron blir det svårt att se honom som vinnare här.

Jag ser Taleb som den klart bättre strikern av dessa herrar och tror denna match kommer avslutas tidigt.

Vinnare: Nordine Taleb via T/KO (odds: 2.15).

Matias Andres

Silva tar med sig ett minst sagt imponerande matchfacit då han tar sig an Taleb som den nya matchen på kvällens huvudkort. Silva förlorade sin MMA-debut men har sedan dess vunnit elva raka, alla via avslut. Hans karriär har dock kantats av långa avbrott och det är nu över 3,5 år sedan han klev in i buren. Taleb har i sin tur varit aktiv i buren och förfinat sin arsenal och tog senast i december hem en imponerande vinst över Danny Roberts. Det kommer bli intressant att se i vilken form som Silva dyker upp i men i mina ögon så är Taleb en svår motståndare att få efter så långt avbrott. Taleb kommer säkerligen att pressa på tidigt och utnyttja det faktum att Silva inte tävlat på länge.

Vinnare: Nordine Taleb via T/KO (odds: 2.15).

Stefan Romare

Silva går sin första match sedan 2014 vilket ställer ett riktigt stort frågetecken kring honom. Taleb har vunnit sina två senaste – varav en mot Oliver Enkamp. Nästan alla Silvas vinster kommer via submission och Talebs stående har blivit mycket vassare de senaste åren.

Taleb har bra brottning och kommer nog inte låta Silva få ned det till golvet – vilket kommer göra det tufft för Silva.

Vinnare: Nordine Taleb via domslut (odds: 1.62).

Johan Taliercio

Claudio Henrique da Silva har på grund av skadebekymmer inte gått en MMA-match på fyra år och ställs nu mot den duktige strikern Nordine Taleb. Claudio Silva kommer vilja utkämpa den här matchen på marken och Taleb är ganska svår att ta ned. Taleb kommer dessutom fylld av självförtroende efter den blixtsnabba knockoutsegern mot Danny Roberts i sin senaste match.

Jag tror att det här kan bli en tuff återkomst till tävlan för Claudio Silva och räknar tyvärr med att han inte klarar sig matchen ut.

Vinnare: Nordine Taleb via T/KO (odds: 2.15).

Sebastian Vendel-Martinez

Den skadedrabbade brassen Claudio Silva har inte tävlat på snart fyra år, och får ingen enkel matchning när han ställs mot fransmannen Nordine Taleb, som senast knockade Danny Roberts. Silva är en bortglömd talang som inte förlorat på över ett decennium, men ringrost i kombination med motståndet gör detta till en tuff återkomst.

Vinnare: Nordine Taleb via domslut (odds: 1.62).

Eric Spicely vs. Darren Stewart

Huvudkortet inleds av en mellanviktsdrabbning där hemmafightern Darren Stewart tar sig an Eric Spicely. Stewart kommer in med hela tre raka förluster medan Spicely har förlorat sina två senaste matcher – och det är därmed högst troligt att förloraren kommer tvingas lämna UFC.

Spicely må ha stora hål ståendes – men han är samtidigt en riktigt vass grappler som har kammat hem ett par imponerande segrar i oktogonen. Stewart, däremot, inledde UFC-karriären med en kontroversiell TKO-vinst som senare ändrades till en No Contest – och därefter har han inte lyckats säkra en enda vinst i organisationen. Engelsmannen lär ha fördelen ståendes, men om Spicely lyckas få tag i Stewart så tvivlar jag starkt på att han har vad som krävs för att undvika en submissionförlust.

Vinnare: Eric Spicely via submission (odds: 1.57).

Matias Andres

Spicely har fått några riktigt svåra utmaningar i sin UFC-karriär men har vid flera tillfällen lyckats överraska positivt. Nu har han dock två raka förluster då han ställs mot hemmafightern Darren Stewart som har tre (!) raka förluster varav två är via submission. Spicely är underskattad och har bra BJJ, jag tror definitivt Spicely får jobbet gjort i denna match.

Vinnare: Eric Spicely via submission (odds: 1.57).

Stefan Romare

En match där båda fighters fightas om ett fortsatt UFC-kontrakt. Spicely kommer till matchen med två förluster medan Stewart har förlorat sina tre senaste.

Stewart har flertalet förluster via submission och Spicely är en riktigt slick submission-specialist – så en submissionvinst för Spicely känns som en lågoddsare.

Vinnare: Eric Spicely via submission (odds: 1.57).

Johan Taliercio

Engelske Darren “The Dentist” Stewart har inte alls imponerat sedan han gjorde sin UFC-debut för snart två år sedan med en no contest och tre förluster på fyra matcher. Stewart får nu fightas för sitt liv i organisationen när han ställs mot BJJ-specialisten Eric Spicely som själv har två raka förluster.

Stewart brukar svinga ganska vilt och Spicely får passa sig för att träffas av en haymaker, men å andra sidan öppnar det för nedtagningar från Spicelys håll. Detta kommer i sin tur leda till ett flertal chanser för Spicely att kamma hem ännu en seger via submission. Spicely har dock blivit avslutad förut och jag tror att en taggad Stewart på hemmaplan kan lyckas få till den där knockoutvinsten som man vet att han har i sig.

Vinnare: Darren Stewart via T/KO (odds: 2.55).

Sebastian Vendel-Martinez

Jag har svårt att förstår varför denna matchen är på huvudkortet, bortsett från faktumet att Darren Stewart är engelsman. Trots det kommer han från tre raka förluster medan motståndaren Eric Spicely förlorat sina två senaste matcher. Stewart har mycket krut i nävarna men har uppvisat svårigheter på marken, om han inte får till ett tidigt, stående avslut så kommer Spiceley låsa ut honom för eller senare – vilket jag tror sker.

Vinnare: Eric Spicely via submission (odds: 1.57).

Gina Mazany vs. Lina Länsberg

Ashah Tafari

I en jämnt matchad bantamviktsdrabbning mellan tv av divisionen topp 15-rankade fighters får vi se Sveriges första och enda kvinnliga UFC-fighter, Lina Länsberg, ta sig an Gina Mazany. Mazany är favoriten men jag är inte så värst imponerad av hennes insatser hittills i UFC och tycker detta ser hyfsat ljust ut för Länsberg.

Länsberg är klart bättre än vad hennes matchfacit i UFC visar och domarstoppet i hennes senaste match lämnade en del att önska. Jag tror hon är riktigt taggad att återvända till vinstkolumnen och ser framförallt hennes starka klinch som ett verktyg för att säkra segern via domslut.

Vinnare: Lina Länsberg via domslut (odds: 2.10).

Matias Andres

Länsberg kommer bokstavligen att kämpa för sitt kontrakt då hon tar sig an amerikanskan Gina Mazany under kvällens första fight. Det är en intressant match mellan en mycket aggressiv “Danger” Mazany och den mer tekniska Länsberg. Svenskan har flera gånger visat prov på att hon är en mycket tålig fighter men hon måste undvika att bukta under Mazanys konstanta press och utnyttja amerikanskan stundtals vårdslösa stil. Länsbergs bästa chans hade varit att ta ned och försöka avsluta sin motståndare på mattan men vi kommer säkerligen istället att få se en stående match. Jag hoppas på Länsberg med hela mitt hjärta men jag tror Mazanys aggressivitet kommer att bli för mycket för svenskan.

Vinnare: Gina Mazany via domslut (odds: 1.80).

Stefan Romare

Svenskan Lina Länsberg fjärde match i UFC och får återigen tufft motstånd i form av Gina Mazany som fortfarande är ganska ung i sin karriär. Länsberg har inte riktigt fått det att funka i UFC trots att matchningen sedan debuten bara blivit lättare – för de som minns gjorde ju Länsberg sin debut mot Cris Cyborg.

I och med att Mazany tränar på Xtreme Couture i Las Vegas har hon förmodligen också haft tillgång till UFC Performance Institute vilket är ett mycket stort övertag. Tyvärr måste jag nog tro på amerikanskan i denna match.

Vinnare: Gina Mazany via T/KO (odds: 2.80).

Johan Taliercio

Jag tror tyvärr att Lina Länsberg kan få det tufft i den här matchen. Mazany har bara förlorat mot Sara McMann hittills i sin karriär och kommer från en seger i sitt senast möte med Yanan Wu. Lina kommer från en tuff förlust mot Aspen Ladd, som förvisso har visat sig vara en lovande ung talang.

Om Länsberg kan använda sig av sin rutin kan hon nog ta hem segern via domslut, men jag tycker att den sju år yngre Mazany tyvärr känns hungrigare och snäppet vassare.

Vinnare: Gina Mazany via domslut (odds: 1.80).

Sebastian Vendel-Martinez

Lina Länsberg har verkligen inte fått några enkla matcher i UFC, och i mötet med Aspen Ladd tog det slut abrupt och kontroversiellt. Gina Mazany är utan tvekan en svår och underskattad motståndare, med en press och toppkontroll som kan ge svenskan problem. Tyvärr tror jag att amerikanskans press och grappling blir för mycket för Länsberg, men hoppas innerligt att jag har fel.

Vinnare: Gina Mazany via domslut (odds: 1.80).


RELATERAT: UFC Liverpool: Thompson vs. Till – Diskussionstråd


Ställningen i Redaktionstipset 2018

Så här ser ställningen ut hittills i Redaktionstipset 2018, där Ashah, Matias, Stefan, Johan och Sebastian delar med sig av sina tipsrader inför varje UFC-galas huvudkort:

Antal rätt:

  • 1. Matias Andres: 42 rätt, 28 fel
  • 2. Ashah Tafari: 39 rätt, 27 fel
  • 2. Stefan Romare: 39 rätt, 31 fel
  • 4. Johan Taliercio: 36 rätt, 30 fel
  • 5. Sebastian Vendel-Martinez: 21 rätt, 15 fel

Bäst procentsats:

  • 1. Matias Andres: 60 % rätt
  • 2. Ashah Tafari: 59 % rätt
  • 3. Sebastian Vendel-Martinez 58,3 % rätt
  • 4. Stefan Romare: 55,7 % rätt
  • 5. Johan Taliercio: 54,5 % rätt

Förra året hade Matias Andres flest rätt.


Hur ser dina tips ut inför UFC Liverpool?

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...