Reza Madadi vs. Norman Parke Photo by Mazdak Cavian
Svenske Reza Madadi planerades möta Conor McGregor för en tidig Superior Challenge-gala, uppger Babak Ashti. Foto: Mazdak Cavian

Reza Madadi avslutar Yan Cabral via TKO i Rond 3

Rond 1:
Första ronden börjar i ett lågt tempo där bägge känner på varandra utan att skada varandra. Slagväxling utbytes mot clinchen som inte leder någonstans.  Yan Cabral lyckat ta ner Reza via single leg och får rygg sen mount sen rygg igen och är nära att sätta en rear naked, men Reza kommer undan och ronden är över.

  • Resultat: Yan Cabral vinnare av rond 1

Rond 2:
Slagväxling där det ser ut som bägge star skada/träffas. Det såg ut som att Reza hade övertaget i några sekunder men Yan Cabral kom snabbt tillbaka, Man hör Rezas hörna RAKA SLAG!!!  Tyvärr ser bägge påtagligt trötta ut, fick precis reda på att Reza är äldst på hela fightcardet med 37 år. Reza lyckas ta ner Yan men får ingen fast position och Yan reser sig upp. Efter en slagväxling är ronden över.

  • Resultat: Tveksamt men vinnare Yan Cabral av rond 2

Rond 3:
Yan Cabral försker sig på en spark och ångrar sig i luften ramlar ner men tar sig upp. Slagväxling igen och denna gång landar en klockren uppercut av Reza och man ser att Yan är skadad men kommer snabbt tillbaka. Yan får tag på singel leg men det leder ingenstans. Reza landar en till uppercut och Yan Cabral skadas och Reza tar tillfället i akt och avslutar.

  • Matchresultat: Vinnare Reza Madadi via TKO i Rond 3 med tiden 1:56

Yan Cabral Reza Madadi statistik

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
ExklusivtSenaste NyttZ-Klistrad artikel
En kommentar
  • Holythe83
    8 May 2016 at 07:05

    hum tror nog reza vann rond 2 på pappret dock…

  • Svara