Roy Nelson vs Derrick Lewis går tiden ut

Matchen mellan Roy Nelson och Derrick Lewis går tiden ut.

Derrick Lewis inleder den första ronden med att sparka för att hålla Roy Nelson på avstånd. Nelson svingar en vild överhandshöger och de hamnar i clinch med Lewis mot burväggen. Domaren separerar dem efter inaktivitet. Lewis skakar Nelson med en hård huvudspark och försöker avsluta men Nelson kontrar med en nedtagning. Lewis lyckas ta sig upp och träffa med flera hårda knän mot Nelsons kropp. Nelson är skadad och Lewis försöker återigen att avsluta men Nelson clinchar och återhämtar sig. Lewis tar sig loss och landar flera smällar men blir återigen nedtagen.

I andra ronden syns det att båda är slutkörda. Båda fighters slänger iväg enskilda slag och sparkar. Nelson är den som pressar framåt och trycker upp Lewis mot burväggen. Resten av ronden består av att Nelson tar ner Lewis flera gånger och samtidigt som Lewis tar sig upp bara för att bli nedtagen igen.

Båda fighters inleder tredje ronden sparsamt. Lewis försöker med ett flygande knä men fastnar i clinchen och blir upptryckt mot burväggen. Nelson tar ner Lewis men han är snabbt uppe på fötterna igen mot burväggen. Domaren bryter efter inaktivitet. Lewis svingar vilt och jagar knockouten. Nelson kontrar med clinchen. I de sista sekunderna av ronden lyckas Lewis ta sig loss och landa en hård högerkrok.

Vinnare: Derrick Lewis besegrar Roy Nelson på delat domslut.

Kategorier
Derrick LewisExklusivtRoy NelsonSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • Val Venis
    8 July 2016 at 07:52

    Hade Nelson som vinnare, Lewis slag träffade för det mesta på Nelsons armar. Det var något knä samt sista slaget som tog, Nelson hade mera nedtagningar samt en del legkicks. Konstigt domslut….

  • Svara