VIDEO: Het staredown mellan Henry Cejudo och TJ Dillashaw

🎦 VIDEO+TEXT ✅ "Kill that snake!" ✅ Mästarna öga mot öga inför superfighten ✅ Talangen stirrar ner "Cowboy"

Nyligen hölls en presskonferens inför helgens UFC Fight Night on ESPN+. Efteråt fick vi se en het staredown mellan flugviktsmästaren Henry Cejudo och bantamviktsmästaren TJ Dillashaw, som möts i en superfight som utgör galans huvudmatch.

Kolla in videon ovan!

Alexander Hernandez vs. Donald Cerrone

Förutom UFC:s vd Dana White medverkade även den stigande talangen Alexander Hernandez och veteranen Donald “Cowboy” Cerrone, som möts i underkortets sista match. Se deras staredown nedan!

MMAnytt är på plats för att täcka galan. Se till att du prenumererar på vår YouTube-kanal för att inte missa exklusiva videos från fight week!

UFC Fight Night: Cejudo vs. Dillashaw äger rum i Brooklyn, New York.

UFC Brooklyn – livestream:

GÅ MED OCH TIPPA GALAN HÄR: UFC Brooklyn: Redaktionstipset


Vilka har ni som vinnare i dessa två matcher – Henry Cejudo vs. TJ Dillashaw och Alexander Hernandez vs. Donald Cerrone?

 

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Sveriges BMF: Vem borde Fernando Flores möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...