“När min hand är läkt – då ska jag smacka på den där j*veln!”

✅ Anklagades för att fejka skada ✅ Var i själva verket tvunget att operera ✅ "Har ett ansikte som man bara vill slå in"

Efter knockoutvinsten på hemmaplan var MMA-talangen Tobias Harila, 25, tänkt att gå sin nästa match på Superior Challenge 19, som gick av stapeln på Cirkus i Stockholm i maj. Där skulle Västerås-stjärnan göra upp mot Giannis Michalopoulos – en obesegrad grek som hade en hel del hårda ord inför matchen.

Harila, som tränar på Västerås Fight Club under Jörgen Hamberg, är en fighter som gärna jiddrar med sina motståndare innan det är dags för fight. Sist tvingades han dock hoppa av den planerade matchen på grund av en handskada – som han nu har opererat.

Skadan kan enligt läkarna hålla honom borta i sex månader, även om Harila själv tror att det kommer gå betydligt snabbare än så.

“Visste att det skulle bli skitsnack”

När matchen ströks trodde dock inte Michalopoulos på det hela. Han påstod sig då vara “100 procent säker” på att Harila inte var skadad och menade istället att “verkligheten kom ikapp honom.”


LÄS MER: Talangen drar sig ur – hånas av motståndaren: “Skulle blivit förnedrad”


Greken var helt enkelt “kaxig som fan,” för att citera Harila.

– Vi var tvungna att boka av matchen och då blev det ju ett jävla skitsnack. Men det var så det var. Jag fick tjata på sjukhuset och till slut kollade de upp den och såg att, “det här ligger inte rätt till – vi måste operera.” Så nu har jag fått operation, jag opererade den för två veckor sedan och nu kommer den bli bra, säger Tobias Harila i en exklusiv intervju med MMAnytt.

Att få höra motståndarens trash talk samtidigt som han var osäker om han skulle kunna gå matchen var frustrerande för Harila, som nu säger att vill möta Michalopoulos så fort han är tillbaka.

– Jag var ju fett taggad på att få möta honom, han ville ju möta mig och jag tycker det är skitkul när någon är kaxig. Jag tycker det är så jävla roligt. Plus att den där snubben har ett ansikte som man bara vill slå in alltså. Men ja, det var lite jobbigt att boka av matchen – för jag visste att det skulle bli skitsnack och såna där grejer. Man får ta det liksom. Samtidigt har jag sagt till Jörgen och allihopa att fan, när min hand är läkt – då ska jag smacka på den där jäveln. Om han vill möta mig såklart, fortsätter han.

Tobias Harila: “Trött på alla luffare”

Även om Harila känner sig extra manad att möta Michalopoulos just för allt snack, så ser han också fram emot den matchen just för den sportsliga utmaningen. Greken är hittills 4-0 som proffs och det vore en fight som skulle ta vinnaren framåt.

– Han har ett bra record och han är duktig. Jag är fett trött på alla luffare som utmanar mig, som inte har någonting att erbjuda. Men har de ett bra record, har de någonting och liksom är duktiga och en vinst över dem får min karriär framåt – då är jag absolut redo att möta vemsomhelst alltså. Så han, absolut, säger Harila och fortsätter:

– När jag säger att jag möter vem som helst, då menar jag de som har någonting att erbjuda helt enkelt. Vi säger någon som har dåligt record, ingen vet vem de är, de har ingen hype, de har ingenting – vad fan ska jag möta dem för? Det kommer inte ge mig någonting. Det kommer bara vara kul när de är kaxiga, att slå skiten ur dem – men vem fan har tid med det när man vill jobba på sin karriär liksom? Det är bättre att möta de som både är kaxiga och som har någonting att erbjuda. Så, när jag säger att jag möter vem som helst – ta det inte fel. Kom inte och utmana mig om ni inte har något att erbjuda!


Kolla in hela intervjun där Tobias Harila i videon ovan!

Tack till Ostrogonac Productions för hjälpen!

Prenumerera på MMAnytts YouTube-kanaler – MMAnytt och MMAnytt TV – för fler exklusiva intervjuer och andra MMA-videos på löpande band!


Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
ExklusivtSenaste NyttTobias Harila

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

UFC ODDS
UFC 267: Błachowicz vs. Teixeira12
Jan Błachowicz vs Glover Teixeira1.383.15
Petr Yan vs Cory Sandhagen1.452.80
Islam Makhachev vs Dan Hooker1.126.50
Alexander Volkov vs Marcin Tybura1.373.20
Li Jingliang vs Khamzat Chimaev4.651.21
Magomed Ankalaev vs Volkan Oezdemir1.343.35
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...