VM-guldmedaljören Anna Astvik: “Vill bli UFC-champ”

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Exklusiv intervju ✅ EM-aktuella Anna Astvik föredrar Joanna Jedrzejczyk över Rose Namajunas.

I slutet av april var MMAnytt på plats på Bosöns Elitidrottscenter i Stockholm för att vara med under MMA-landslagets uppladdning inför EM i Rumänien och VM i Bahrain senare i år.

Vi passade då på att ta ett snack med VM-guldmedaljören och Battle Arena-mästarinnan Anna Astvik om hennes bakgrund och framtida mål, som är solklara: att bli mästarinna i UFC.

“Hon [Rose Namajunas] är cool. Men jag gillar Joanna [Jedrzejczyk] bättre.” svarade Astvik på frågan om vad hon tyckte om UFC:s stråviktsmästarinna Rose Namajunas.

Se den exklusiva intervjun med träningsklipp i videorutan nedan!

MMAnytt presenterar: Anna Astvik

Stråviktaren Anna Astvik representerar MMA-landslaget och Pancrase Gym Sweden i Stockholm.Hon är redan guldmedaljör i VM och nästa månad siktar hon på ytterligare ett guld när amatör-EM går av stapeln i Rumänien.Under landslagets uppladdning på Bosön Elitidrottcentrum passade MMAnytt på att ta ett snack med Anna och ställa lite frågor inför EM.

Publicerat av MMAnytt.se den 4 maj 2018

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara