Artem Lobov släppt av UFC

✅ Conor McGregors nära vän Artem Lobov är inte längre en UFC-fighter

“The Russian Hammers” dagar som UFC-fighter är över. Artem Lobov har bett om att släppas från sitt kontrakt, något som organisationen nu har gått med på enligt ESPN.

Lobov hade tre matcher kvar på sitt UFC-kontrakt. Organisationen ska ha velat boka honom för en fight mot en okänd motståndare i april, men The Ultimate Fighter 22-finalisten ville inte vänta så länge på nästa match.

Artem Lobovs dagar som UFC-fighter är över.

Har fler förluster än vinster

Med tre raka förluster i ryggen lämnar Lobov nu världens största MMA-organisation med ett matchfacit på 2-5 i oktogonen, och 13-15-1, 1 NC totalt. Sist han var aktuell förlorade han mot Michael Johnson via enhälligt domslut.

Lobov har varit i en något unik sits i UFC då hans meriter i buren knappast matchat hans popularitet, som en nära vän till superstjärnan Conor McGregor.

Artem Lobov är en träningskamrat och nära vän till superstjärnan Conor McGregor.

Lobov siktar nu på att ansluta sig till någon annan organisation och han är nu öppen för MMA liksom både boxning och kickboxning.


RELATERAT: Conor McGregor får miljonböter – stängs av


Kommer du sakna Artem Lobov i UFC?

Kategorier
Artem LobovSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...