Korean Zombie vs Brian Ortega på gång för UFC Mexiko

✅ Brian Ortega kan gå huvudmatch i Mexiko - mot Korean Zombie

Den 21:a september är UFC tillbaka i Mexiko för UFC on ESPN+ 17. I skrivande stund är inga matcher officiella för galan men enligt BJPenn.com siktar UFC på att ställa två populära fjäderviktare mot varandra.

Brian “T-City” Ortega gjorde sin UFC-debut 2014 med ett avslut i första ronden. Efter matchen testade han positivt för steroider och efter tog sedan sex raka vinster i divisionen. Detta ledde honom till ett titelmöte mot regerande mästaren Max HollowayUFC 231: Holloway vs. Ortega.

Ortega blev totalt utklassad av Holloway som tog hem vinsten via TKO i fjärde ronden.

Matchen, som ägde rum i december förra året, var även Ortegas senaste. Nu ser han dock ut att vara på väg tillbaka då UFC ämnar matcha honom mot den glödhete Chan Sung Jung – eller “The Korean Zombie” som han också kallas.

Jung har gått tre matcher sedan han kom tillbaka från den koreanska militärtjänsten som är obligatorisk för alla koreaner. Senast avslutade han Renato Moicano på under minuten, och innan dess var han på fel sida av en av de mest spektakulära knockouterna någonsin mot Yair Rodriguez.

Vem vinner matchen mellan Brian Ortega och Korean Zombie?

Kategorier
Brian OrtegaChan Sung Jung

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara