Cain Velasquez

Forne tungviktsmästaren gör succé i ringen i Mexiko

🎦 Forne UFC-mästaren visar sina färdigheter i ringen

Före detta tungviktsmästaren Cain Velasquez har haft det tufft den senaste tiden. Efter en lång frånvaro på grund av skador gjorde Velasquez sin efterlängtade comeback mot Francis Ngannou på UFC:s första gala på nya kanalen ESPN.

Matchen tog slut på bara några sekunder efter att Velasquez träffats av Ngannous livsfarliga nävar. I lördags gjorde Velasquez sin debut som “Luchador”, den mexikanska versionen av pro wrestling. Debuten skedde i Mexico City och Velasquez visade direkt att sporten passar honom som handen i handsken.

Velasquez gjorde det mesta av sin Lucha Libre-debut i en så kallad Tag Team-match tillsammans med Cody Rhodes och Psycho Clown. Trion mötte TaurusLos Mercenarios Texan Jr. och en tredje mystisk motståndare.

Istället för att ta plats i baksätet tog Velasquez kommandot och visade att han kan bli en framtida stjärna i ringen. Ett par fina brottar-moves senare säkrade Velasquez vinsten för sitt lag via subsmission.


Relaterat


 

Kategorier
Cain Velasquez

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...