UFC-legendaren Chuck Liddell: “Khabib är orolig för Conor McGregor…”

✔ "The Ice Man" Liddell förklarar hur McGregor kan besegra Khabib

UFC-legenden Chuck Liddell tror att det finns en god anledning till att en returmatch mellan lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor inte bokats in än. “The Ice Man” Liddell tror nämligen att “The Eagle” Khabib är orolig att McGregor blivit bättre och kan besegra honom.

 – I deras sista match så gjorde [McGregor] vad han behövde för att ha en chans att besegra Khabib, sade Liddell. Problemet var bara att [McGregor] var trött tredje ronden och inte hade någon kraft bakom sina slag. Han tröttade ut Khabib och fick sin chans att slå honom, men hade inget kvar att knocka honom med.

– Så, om han klarar de två första ronderna och behåller sin kraft så kan han klå honom. Det verkar dock inte som att Khabib vill ge honom den chansen. Det låter inte vettigt, förutom om Khabib är orolig för att förlora. Khabib kanske är orolig för att McGregor blivit bättre och kan besegra honom…


Krönika: Såhär kommer UFC att förändras av corona-krisen


Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor 2?

Khabib var inbokad för att ta sig an Tony Ferguson under UFC 249 den 19 april. För femte gången blev dock mötet mellan Khabib och Ferguson inställt och nu kommer “El Cucuy” istället att ta sig an Justin Gaethje den 9:e maj.

 – Jag skulle älska att se Tony vs. Khabib, fortsatte Liddell. Jag älskar Khabib, han är en grym fighter, men jag tror att Tony matchar honom perfekt.

Den rådande pandemin har satt otaliga käppar i hjulet för UFC och det är inte troligt att vi kommer att få se en returmatch mellan Khabib och McGregor i år. Med största sannolikhet kommer vi istället att få se vinnaren av Ferguson vs. Gaethje ta sig an Khabib i slutet av sommaren.

McGregor kommer säkerligen inte att vilja vänta tills dess och kan komma att återvända för en supermatch i juni, enligt UFC-chefen Dana White.

 

Håller du med Liddell och vill du se Khabib och McGregor 2?

 

Kategorier
Chuck LiddellSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...