Conor McGregors uppdatering om Nate Diaz-trilogin

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Conor McGregors uppdatering om trilogin med Nate Diaz - på en bar i Chicago ✅ Diaz inaktiv sedan rivalernas andra möte

De två mötena mellan “The Notorious” Conor McGregor och Stockton-sonen Nate Diaz har producerat två av de tre mest säljande PPV:erna någonsin.

Deras första möte slutet i en, något förvånande, submissionvinst för Diaz, medan McGregor tog hem ett delat domslut i deras retur för UFC 202: Diaz vs. McGregor 2.


Relaterat


Sedan dess har McGregor tagit hem ett lättviktsbälte mot Eddie Alvarez och sedan förlorat mot Khabib Nurmagomedov i ett känsloladdat rivalmöte. Diaz, å andra sidan, har varit inaktiv.

När McGregor var på besök i en bar i Chicago gav han en uppdatering om ett tredje möte med Diaz. McGregor menar att han är skyldig Diaz matchen och att den absolut kommer att hända.

“He fought me, he beat me. He gave me a rematch at the exact same weight, there was no hesitation, that’s a true fighter right there,” sade McGregor om Diaz.

“I have nothing but respect … I owe him the trilogy now and the trilogy will happen.”

Kommer ett tredje möte mellan Diaz och McGregor hända? Vem tror DU vinner?

Kategorier
Conor McGregor

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...