Conor McGregor vill fightas i Brasilien: “Var så nära förra året”

✅ Superstjärnan vill gå match framför den brasilianska publiken ✅ Skulle ha slagits om interimbältet i weltervikt - innan skandalen

Under natten fick vi se ett spännande UFC-event i Fortaleza, Brasilien, där namn som Marlon Moraes och Jose Aldo avslutade huvudmatcherna i imponerande stil framför de lyriska fansen. Någon som var fascinerad över arenans atmosfär var ingen mindre den irländske superstjärnan Conor McGregor, som vädrade sina tankar medan han kollade på galan (via Twitter):

“Vilken otrolig atmosfär på UFC Brasilien i natt.
Jag skulle älska att tävla där framför alla de passionerade brasilianska fansen någon gång i min karriär.
Jag var så nära att säkra en match i Rio förra året. Det var mer eller mindre än klart.
Kanske nästa gång.
Ui Vai Morrer!!!! Jag är fortfarande här.”

Skulle ha fightats om ett tredje bälte på UFC 224

Förra året planerades den tidigare dubbelmästaren göra upp mot Rafael dos Anjos i en match som hade kunnat ge “The Notorious” sin tredje världstitel. McGregor och dos Anjos var nämligen tänkta att mötas i en match om interimbältet i weltervikt på UFC 224 i Rio de Janeiro – men dessa planer skrotades genast när stjärnan gick bärsärkagång i Brooklyn och ställde till med skandalscener under den numera ökända bussattacken.

McGregors tilltänkta titelchans gick istället till den kontroversiella figuren Colby Covington, som sedermera besegrade dos Anjos på UFC 225.

Även om någon ny chans att bli tillfällig welterviktsmästare ser avlägsen ut i nuläget, så har McGregor alltså inte släppt tanken på att fightas i Brasilien.


LÄS MER: Conor McGregor kommer undan med lindrig dom efter bussattacken

LÄS OCKSÅ: Conor McGregor straffas med böter och avstängning efter UFC 229-bråket


Vem borde Conor McGregor möta härnäst?

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...