Conor McGregors UFC-debut: Se irländarens storslagna knock i Globen!

ūüé¶ VIDEO+TEXT ‚úÖ Kolla in Conor McGregors allra f√∂rsta UFC-knockout i Stockholm!

Superstjärnan Conor McGregors UFC-debut skedde på svensk mark i Stockholm. Det var den sjätte april 2013 som irländaren klev in i oktogonen för första gången på UFC on Fuel TV 9: Mousasi vs. Latifi, som gick av stapeln i Globen.

Som dubbelm√§stare i den europeiska topporganisationen Cage Warriors var det redan stor hype bakom “The Notorious”, och det m√§rktes tidigt att det var n√•got speciellt med den d√• 24-√•rige irl√§ndaren.

McGregor gjorde sin debut i fjädervikt och ställdes mot The Ultimate Fighter 14-veteranen Marcus Brimage, en match som irländaren avslutade redan i den första ronden. Se hur det gick i videorutan längst upp i artikeln!

Khabib vs. McGregor Рtidernas största MMA-match

Fem och ett halvt år senare går McGregor tidernas största MMA-match. Det är under lördagsnattens UFC 229: Khabib vs. McGregor som han tar sig an obesegrade Khabib Nurmagomedov i en titelmatch som väntas slå alla rekord.

Allt du behöver veta inför UFC 229 hittar du här.

Missa inte presskonferensen med McGegor och Nurmagomedov som börjar klockan 00.00! Följ allt live här.


RELATERAT: Virala videon: Här brottas 9-årige Khabib Рmed en björn


 

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara