McGregor om skandalerna: “Ångrar inget”

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Conor McGregor frågas ut om senaste årets stora skandaler ✅ "Jag är ingen ängel, det är en sak som är säker"

Tiden mellan sin stora boxningsmatch mot Floyd Mayweather och helgens kommande UFC-comeback mot Khabib Nurmagomedov har minst sagt varit turbulent för superstjärnan Conor McGregor.

Irländaren har varit inblandade i flera skandaler. Allt från ryktade barslagsmål med irländsk maffia, till örfilar mot Bellator-personal som fångats på video. Senast var det den ökända bussattacken i Brooklyn, där “The Notorious” kastade en pirra och krossade rutan på en buss där Nurmagomedov och flera andra fighters befann sig.

 – Endast gud kan döma mig, säger McGregor på Ariel Helwani’s MMA Show, när han frågas ut om de uppseendeväckande händelser han har varit inblandad i på sistone.

“Jag är bara en ung man i en vild position”

McGregor vill inte gå in för mycket på specifika fall, i synnerhet inte Brooklyn-incidenten eftersom han håller på att stämmas av inblandade parter. Men han menar bland annat att en hel del förändras när man plötsligt tjänar hundratals miljoner kronor, som han gjorde efter Mayweather-matchen.


LÄS MER: Nya listan avslöjar: Så rik är Conor McGregor


 – Jag är ingen ängel, det är en sak som är säker. Jag är bara en ung man i en vild position och jag försöker bara leva mitt liv så gott jag kan. Det är allt jag kan göra, säger han och fortsätter:

 – Jag ångrar inget.


RELATERAT: Conor McGregor ber om ursäkt – efter skandalen


Conor McGregor UFC 223 Brooklyn / Dublin Bellator 187

McGregor försvarar sitt agerande under Bellator 187

Även om han inte har någon ånger, så erkänner McGregor att han kan ha låtit sina känslor gå över styr. Bland annat under Bellator-skandalen där han först stormade buren, därefter började bråka med veterandomaren Marc Goddarinnan han sedan örfilade en man från personalen som försökte hålla honom utanför buren.

Det var under Bellator 187 i Dublin som McGregor närvarade för att stötta vännen och klubbkamraten Charlie Ward. Ward mötte John Redmond och sänkte honom med en sekund kvar av den första ronden – men eftersom domaren var osäker om ronden hade hunnit ta slut innan han gick emellan, så dröjde det en aning innan Goddard vinkade av matchen.

McGregor stormade med andra ord in i buren medan matchen, tekniskt sett, inte hade hunnit avslutas vilket sedermera förorsakade tjafset med Goddard och den vilda situationen som följde. Irländaren vidhåller dock att matchen var över och poängterar att han tidigare har suttit cage side när Ward avslutade Joao Carvalho – som senare avled av sina skador.

“Har sett både liv och död i den där buren”

 – Jag har sett allt möjligt hända i den där buren. Jag har sett både liv och död i den där buren, Ariel. Den där matchen var över, jag skulle inte ha hoppat in och firat med min vän annars, säger McGregor.

McGregor menar att även om han i vissa situationer har gjort fel, så har det aldrig varit ensidigt.

McGregor möter Nurmagomedov i en titelmatch om lättviktsbältet – som väntas bli tidernas största UFC-fight – under lördagsnattens UFC 229: Khabib vs. McGregor. Storgalan äger rum i T-Mobile Arena i Las Vegas och all nödvändig information så som matchkort, tider och odds hittar du här.

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 20: Lightweight champion Khabib Nurmagomedov faces-off with Conor McGregor during the UFC 229 Press Conference at Radio City Music Hall on September 20, 2018 in New York City. (Photo by Steven Ryan/Getty Images)


EXKLUSIV VIDEO: 5 saker du inte visste om Conor McGregor


 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara