UFC 229: Khabib vs. McGregor – se presskonferensen här!

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Se presskonferensen inför UFC 229: Khabib vs. McGregor här på MMAnytt! ✅ Sista pressträffen - innan helgens stora superfight

Vid midnatt är det dags för den andra presskonferensen med lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov och den tidigare dubbelmästaren Conor McGregor. Detta blir stjärnornas sista pressträff innan lördagsnattens stora superfight på UFC 229: Khabib vs. McGregor, som äger rum i T-Mobile Arena i Las Vegas.

Presskonferensen sänds live från Park Theatre i MGM Grand och den här gången kommer även fans vara välkomna, till skillnad från senast. Stämningen lär bli hit och galenskaper är alltid att vänta när McGregor deltar i presskonferenser.

Även om starttiden är 00.00 så är McGregor känd för att vara sen, vilken han var senast. Utifrån hur det har sett ut tidigare så kan man anta att presskonferensen lär dra igång närmare en halvtimme senare än planerat.

Följ allt live här på MMAnytt.se i videorutan ovan!

Conor McGregor Khabib

“The Notorious” Conor McGregor. Foto: Steven Ryan/Getty Images

Medan du väntar kan du roa dig med den förra presskonferensen – se den HÄR.

Eller varför inte spana in de öppna träningarna med Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor? Se till att du prenumererar på MMAnytts YouTube-kanal för att inte missa alla exklusiva videor som vår reporter Jim Edwards levererar på plats i Las Vegas!

Allt du behöver veta inför UFC 229, så som matchkort, tider och stream-info, hittar du HÄR.

Ohmbet har världens bästa odds för UFC 229: Khabib vs. McGregor

Hos MMAnytts samarbetspartner Ohmbet hittar du världens bästa odds inför UFC 229. För huvudnumret Khabib vs. McGregor ser oddsen ut som följande:

  • Khabib Nurmagomedov: 1.63
  • Conor McGregor: 2.40

NYHET: Vem vinner via avslut? Domslut = insatsen tillbaka

  • Khabib Nurmagomedov: 1.80
  • Conor McGregor: 2.00

Just för denna storgala kan du som ny kund ta del av ett grymt välkomsterbjudande. Om du öppnar ett konto, anger bonuskoden MMAnytt och placerar minst en dubbel – så matchar Ohmbet din insats och betalar ut ett gratisspel på samma summa. Det enda du behöver göra är att spela på minst två matcher i en och samma kupong och satsa mellan 100-2000 kronor – så får du alltså upp till 2000 kronor extra att betta för! Ta del av erbjudandet HÄR.

Kategorier
Conor McGregorKhabib NurmagomedovSenaste NyttUFC 229

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...