Dan Hardy längtar tillbaka till UFC – “Hoppas Dana inte fått fel bild av mig”

✔ "Vet fortfarande inte exakt vad som hände"

Det har stormat en del kring Dan Hardy på sista tiden. I början på mars kom nyheten att Hardy inte längre kommer vara expertkommentator och analytiker hos UFC. Genast började spekulationerna om vad som föranledde beslutet.

Det talades om ett bråk på UFC Fight Island med en kvinnlig anställd som den huvudsakliga anledningen. Senare gick Hardy ut och bekräftade att det hade uppstått en konflikt med en UFC-anställd men att den inte varit fysisk eller aggressiv.

Hardy uppges ha bett om ursäkt till den anställda och till Submission Radio säger han nu att han hoppas på en försoning med UFC.

– Jag älskar UFC och det kommer jag alltid att göra. Jag kommer alltid vara ett stort fan av UFC och det har varit en stor del av min karriär och ens stor del av mitt liv, sa Hardy.

Angående att han slutat som kommentator säger sig Hardy fortfarande inte riktigt veta vad som hände.

– Det är konstigt för jag vet fortfarande inte exakt vad som hände. Och jag är bekymrad att Dana har fått en bild av situationen som inte stämmer. Det bekymrar mig mer än något annat. Jag skulle kunna låta bli att sitta vid oktogonen så länge som Dana inte har den här missvisande bilden över vem jag är. Det skulle verkligen frustrera mig.


HETAST JUST NU


Fortsätter att jobba inom sporten

Efter att ha slutat jobba för UFC har Hardy gått över till att kommentera för Cage Warriors där han själv tävlade i början av karriären. Han har också startat en ny analysshow för UFC:s brittiska sändningspartners BT Sport. Ändå säger sig Hardy vara beredd att komma tillbaka som kommentator för UFC direkt om han bara får chansen.

– Om de ringde mig och sa åt mig att hoppa fallskärm i en Union Jack flagga [brittiska flaggan] för UFC 261 så skulle jag göra det direkt.

Hoppas du att Dan Hardy kommer tillbaka som UFC-kommentator?

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Dan HardyDana WhiteSenaste Nytt

Jakob Odelstad är historikern som kom in på journalistik som ledde in honom på MMA. Han har följt sporten sedan 2007 och försöker just nu lära sig portugisiska för att kunna följa sporten i Brasilien.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...