Darren Till har problem inför UFC 248 – ber Donald Trump om hjälp

✅ Darren Till vädjar till Presidenten - för att kunna möta "The Killa Gorilla"

Darren Till vill tävla i USA under UFC 248 i mars 2020, men verkar ha problem med sitt visum. Nu tar den topprankade mellanviktaren till något ovanliga metoder för att försöka försäkra sig om att han kommer i landet. På Twitter så ber han USA president Donald Trump att hjälpa honom med sitt visum:

 – Donald Trump, snälla gör mig en tjänst och ge mig ett visum för UFC 248 så att jag kan slåss, skrev Darren Till.

– Du kan säkerligen dra i lite trådar!

UFC 248: Darren Till vs. Jared Cannonier?

Det är fortfarande oklart om Till kommer att delta under UFC 248 som tar vid i Las Vegas, Nevada. Galan kommer bland annat att bjuda på en titelmatch mellan mellanviktsmästaren Israel Adesanya och Yoel Romero.

Till har ryktats ta sig an Jared Cannonier under galan och har själv sagt att så är fallet. Dock så bland annat UFCs president Dana White sagt att Cannonier istället kommer att stå redo som ersättare om Adesanya eller Romero skulle tvingas dra sig ur titelmatchen.

Både Cannonier och Till har dock sagt ja till att mötas under UFC 248, så det kan vara Tills problem med visum som än en gång är boven i dramat.

“The Gorilla” Till hade problem med sitt visum även inför sin senaste match mot Kelvin Gastelum, men om någon skulle kunna hjälpa honom så vore det säkerligen President Trump.

Trump har varit ett fan av MMA sedan många år tillbaka och var bland annat på plats under UFC 244 och har visat sitt stöd för Colby Covington.

Relaterat till Trump och Darren Till:

 

Tror du Trump kommer hjälpa Darren Till?

 

Kategorier
Darren TillSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...