Darren Tills nya hint – om flytten till mellanviktsklassen

✅ "Kom då, mellanviktare!"

Det har länge varit snack om att titelutmanaren Darren Till ska gå upp en viktklass till mellanvikt. I weltervikten är han utan tvekan en av de största och har ett par gånger haft problem att klara viktgränsen.

Till har just nu två raka förluster via avslut. Senast blev han knockad av den glödhete Jorge Masvidal i andra ronden i huvudmatchen på UFC London.

Förlusten kom efter Till:s första titelchans mot Tyron Woodley som inte gick vägen, då han blev avslutad via submission i andra ronden.

Innan dess var Till obesegrad med 17 raka vinster och en oavgjord. Den oavgjorda kom i en av 2015:s bästa matcher då han mötte dansken Nicolas Dalby på UFC Fight Night 76: Holohan vs. Smolka. Efter ett träningspass lade Till nyligen ut en bild där texten avslöjar hans inriktning på mellanviktsdivisionen.

Come den motherfucking middleweights. Thanks @jefersonfajardo for the training. It’s good to be back in ?? Getting some time in”

Vem vill ni se Darren Till göra sin mellanviktsdebut mot?

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Darren Till

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara