Uppgifter: Liverpool-stjärnan arresterad på Kanarieöarna

✅ Stjärnan har förlorat sina två senaste matcher ✅ Blev förd till häktet under besöket på Teneriffa

Det är inte bara Conor McGregor som skapar sig rubriker utanför buren. Liverpool-sonen Darren “The Gorilla” Till ska enligt uppgifter ha gått berserkargång på Kanarieöarna.

Efter att ha förstört möbler och lekt med brandsläckare på ett hotell i området Costa Adeje på Teneriffa, blev Till, tillsammans med en grupp män, utkastade.

De ska sedan ha försökt checka in på ett annat hotell, utan framgång.

Det hela ska sedan ha eskalerat då Till och en annan vän beställde en taxi och sedan stal den medan taxichauffören lade in väskorna i bakluckan. Polisen ska sedan ha stoppat bilen och fört Till till häktet. Detta rapporterar lokaltidningen El Dia.

Darren Till är INTE imponerad av Ben Askren

Darren Till väger in på UFC Dublin.


Relaterat


Har förlorat två raka matcher

I UFC-buren har det inte heller gått så bra för Till den senaste tiden. Han fick sin första titelchans mot dåvarande mästaren Tyron Woodley på UFC 228: Woodley vs. Till men blev träffad av en stenhård höger i andra ronden. Väl på marken låste Woodley in en D’Arce choke som tvingade Till att klappa.

I sin senaste match på hemmaplan tog Till sig an Jorge Masvidal och träffades även i denna match i andra ronden. Denna gång föll han dock medvetslös till marken och blev avslutad via knockout för första gången i sin karriär.

Tills senaste seger kom via ett kontroversiellt domslut mot topprankade Stephen “Wonderboy” Thompson i maj förra året.

Vad står näst på tur för Darren “The Gorilla” Till?

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Darren TillSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara