Derrick Lewis UFC 244
Francis Ngannou vs Derrick Lewis - Foto: AG Fight/ MMAnytt

Derrick Lewis går match på UFC 244 i Madison Square Garden

✅ Derrick Lewis går match på huvudkortet under UFC 244 i New York

Den populäre tungviktaren Derrick Lewis är på väg tillbaka till oktagonen. “The Black Beast” tävlade senast mot Junior dos Santos i mars efter en misslyckad titelmatch mot Daniel Cormier i slutet av förra året. Titelmatchen gick i den anrika Madison Square Garden – arenan där hans nästa match är planerad för på UFC 244.

Tanken är att Lewis ska möta den rutinerade Blagoy Ivanov. Ivanov är före detta mästare i WSOF och var den första som besegrade Fedor Emelianenko i Combat Sambo, vilket var början på slutet av “The Last Emperors” dominans. Ivanov gjorde sin UFC-debut mot dos Santos och förlorade, men har sedan dess vunnit två raka.

Ivanov har bara förlorat två matcher under hela sin karriär, med ett matchfacit på 18-2-0. Han planeras nu möta forne titelutmanaren Lewis på UFC 244 som går av stapeln i november i New York.

I skrivande stund är ingen annan match officiell för galan men enligt rykten kan Conor McGregor gå ett returmöte mot Jose Aldo i lättvikt. Dessutom ryktas det att Johnny Walker vill möta Corey Anderson.

Vem vinner mötet mellan Derrick Lewis och Blagoy Ivanov?

Kategorier
Derrick Lewis

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara