Timofey Nastyukhin skadad – Eddie Alvarez tillbaka i turneringen

✅ Eddie Alvarez får en ny chans i ONE Championships miljonturnering

Det var många som trodde att forne UFC-mästaren Eddie “The Underground King” Alvarez skulle köra över ryssen Timofey Nastyukhin i öppningsrundan av ONE Championships lättviktsturnering.

Det var tydligt redan i början av matchen att det inte skulle bli lätt för Alvarez. Fyra minuter in i första ronden tog det stopp för Alvarez som förlorade via TKO.

Foto: Stefan Romare / @stefanromareMMA

Nastyukhin gick således vidare i turneringen där han skulle ha mött den populäre Honorio Banario. Nu har dock Nastyukhin blivit skadad och tvingats att dra sig ur turneringen.

Alvarez är sedan tidigare klar för ett möte med forne ONE-mästaren Eduard “Landslide” Folayang nästa månad. Nu blir den matchen ännu viktigare då vinnaren går till lättviktsfinalen där förstapriset är en miljon dollar.

Foto: Stefan Romare / @stefanromareMMA


LÄS MER: ONE Championship slår på stort för sin 100:e gala ONE: Century


I finalen kommer vinnaren mellan Folayang och Alvarez möta turken Saygid Guseyn Arslanaliev som gått vidare till final med två TKO-vinster i första ronden. Vinsterna har kommit mot Ev Ting och nu senast mot Amir Khan.

Finalen går av stapeln på ONE Championships 100:e event den 13:e oktober i Tokyo, Japan. Supergalan kommer att förutom turneringsfinaler i både lättvikt och flugvikt, även innehålla flera titelmatcher samt superfighter mellan Pancrase- och Shooto-mästare.

Vem tror ni vinner mellan Eddie Alvarez och Eduard Folayang?

Kategorier
Eddie Alvarez

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...