Officiellt: Eddie Alvarez skriver kontrakt med ONE Championship

🎩 VIDEO+TEXT: Eddie Alvarez bekrĂ€ftar ryktena ✅ "The Underground King" Ă€r före detta mĂ€stare i bĂ„de Bellator och UFC, klarar han av att ta titeln i ONE Championship?

Det stĂ„r nu klart att ONE Championship gjort sitt största förvĂ€rv dĂ„ den före detta UFC- och BellatormĂ€staren Eddie Alvarez skrivit kontrakt med organisationen. “The Underground King” Alvarez och ONE Championships VD Chatri Sityodtong bekrĂ€ftade sjĂ€lva ryktena som cirkulerat den senaste tiden:

Eddie Alvarez uttalar sig efter helgens förlust – vĂ€grar skylla ifrĂ„n sig

Eddie Alvarez till ONE Championship

Alvarez var senast i buren under UFC on Fox: Alvarez vs. Poirier 2 i slutet av juli dÀr han förlorade en returmatch mot Dustin Poirier. Deras första match slutade i en nÄgot kontroversiell ogiltigförklarad match efter att Alvarez landat illegala knÀn mot Poiriers huvud.

Returmatchen var Alvarez sista pÄ sitt UFC-kontrakt och med tanke pÄ hans stjÀrnspÀckade resumé sÄ var det flera som var intresserade av att skriva kontrakt med honom.

ONE Championship kommer att försöka fÄ till en match med Alvarez sÄ fort som möjligt och med största sannolikhet har det dragit massvis med nya ögon till sig.

 

Kategorier
Eddie AlvarezSenaste Nytt

Matias Andres Ă€r en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja dĂ€r han trĂ€nar Kun Khmer, Ă„ker motorcykel och plitar ihop smĂ„ meningar för att kunna finansiera sitt ohĂ€lsosamma förhĂ„llande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mÀstare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...