Officiellt: Eddie Alvarez skriver kontrakt med ONE Championship

🎦 VIDEO+TEXT: Eddie Alvarez bekräftar ryktena ✅ "The Underground King" är före detta mästare i både Bellator och UFC, klarar han av att ta titeln i ONE Championship?

Det står nu klart att ONE Championship gjort sitt största förvärv då den före detta UFC- och Bellatormästaren Eddie Alvarez skrivit kontrakt med organisationen. “The Underground King” Alvarez och ONE Championships VD Chatri Sityodtong bekräftade själva ryktena som cirkulerat den senaste tiden:

Eddie Alvarez uttalar sig efter helgens förlust – vägrar skylla ifrån sig

Eddie Alvarez till ONE Championship

Alvarez var senast i buren under UFC on Fox: Alvarez vs. Poirier 2 i slutet av juli där han förlorade en returmatch mot Dustin Poirier. Deras första match slutade i en något kontroversiell ogiltigförklarad match efter att Alvarez landat illegala knän mot Poiriers huvud.

Returmatchen var Alvarez sista på sitt UFC-kontrakt och med tanke på hans stjärnspäckade resumé så var det flera som var intresserade av att skriva kontrakt med honom.

ONE Championship kommer att försöka få till en match med Alvarez så fort som möjligt och med största sannolikhet har det dragit massvis med nya ögon till sig.

 

Kategorier
Eddie AlvarezSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara